سرخط خبرها
  • اعتراض نهادهای حوزوی فارس درخصوص هنجارشکنی‌ در کنسرت‌های شیراز
  • سازمان امور مالیاتی: پزشکان، آرایشگاه‌ها و فعالان حمل‌ونقل زیر ذره‌بین مالیاتی
  • هشدار پلیس راهور: مسئولیت بارگیری و مهار ناایمن بار بر عهده شرکت و راننده است
  • عارف: سرمایه‌گذاری بر استعداد‌های جوان زمینه‌ساز دستیابی به قله‌های بلندتر در عرصه ورزش قهرمانی است
  • توزیع سراسری شیر در مدارس؛ آغاز طرح رفاهی دانش‌آموزان از اواخر مهر
  • کاهش بیش از ۸۴ هزار واحد شاخص کل بورس
  • دستگیری متهم به تجاوز به عنف در شهر قدس
  • وحشت ژئوپلیتیک باکو در سرکوب حجاب
  • یاحقی با کسب مدال طلا قهرمانی جهان اسکیت تاریخ ساز شد
  • واریز حقوق مهرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از سه‌شنبه آغاز می‌شود
  • آغاز المپیاد ورزشی مدارس در سراسر کشور/ مشارکت ۶ میلیون دانش‌آموز در المپیاد درون مدرسه‌ای
  • پزشکیان: دفاع ایران فقط موشک نیست؛ مردم و وحدت ملی قدرت دفاعی کشورند
  • تلفن همراه کالای لوکس نیست/ اتاق اصناف پیگیر رفع مشکل رجیستری تلفن‌های همراه
  • محمدنژاد قهرمان سنگین وزن جهان شد

محسنی اژه‌ای:

شهادت شهدای جنگ ۱۲ روزه، صهیونیسم را در جهان رسوا کرد

رئیس قوه قضاییه، در آیین گرامیداشت شهدای اقتدار تأکید کرد: خون مطهر شهدای اقتدار، امروز نقطه‌ عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و نماد وحدتی بی‌سابقه در ایران شده و پیام رسوایی رژیم صهیونیستی و آمریکا را به گوش جهانیان رسانده است.

غلامحسین محسنی اژه‌ای + رئیس قوه قضائیه
به گزارش خبرگزاری موج

  به نقل از قوه قضاییه، آیین گرامیداشت شهدای اقتدار جمهوری اسلامی ایران، امروز چهارشنبه یازدهم تیرماه ۱۴۰۴، مصادف با ششم محرم‌الحرام، با حضور حجت‌الاسلام و‌المسلمین محسنی اژه‌ای و جمعی از مقامات کشوری و لشکری و خیل عظیم مردمی در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.

رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در این مراسم، با بیان اینکه شهادت شهدای اقتدار ایران اسلامی توسط رژیم جعلی صهیونی، به نقطه‌ عطفی در تاریخ انقلاب اسلامیتبدیل شد، گفت: خون مطهر این شهدا، زمینه‌ساز ارتقاء قابل توجه جایگاه ایراناسلامی و انسجام و وحدت مثال‌زدنی در داخل کشور شده است.

رئیس عدلیه افزود: همچنینخون مطهر شهدای عزیز ایران اسلامی که در جریان جنگ ۱۲ روزه توسط رژیم جعلی صهیونی بر زمین ریخته شد، باعث گردید که همه دل‌های‌ پاک و آزاده در سرتاسر جهان بیش ازپیش به عمق جنایات این رژیم سفاک و همچنین قلدری و زورگویی آمریکا پی ببرند و متوجه شوند که آنها به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند و امکان اعتماد به آنها وجودندارد.

حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پایان عنوان کرد: ان‌شاءالله قطره قطره خون شهدای اقتدار ایران اسلامی در رگ‌های همه انسان‌های باغیرت درسرتاسر عالم تزریق خواهد شد و امیدواریم به برکت خون مطهر این شهدای گرانقدر،انقلاب اسلامی به زودی به پیروزی نهایی برسد و رژیم جعلی صهیونی سرنگون شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه