سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

پلیس برای بازگشت حجاج ایرانی به میهن توصیه هایی کرد

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از شروع عملیات بازگشت حجاج از ۲۱ خرداد ماه، خبر داد.

پلیس فرودگاه
به گزارش خبرگزاری موج

​، سرهنگ ابراهیم خلیل حاجی حسینلو فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور در این باره گفت: در آستانه بازگشت موج نخست حجاج بیت اله الحرام به کشور عزیزمان هستیم و بازگشت حجاج همیشه یکی از لحظات شیرین و خاطره انگیز برای خانواده‌هاست، اما در کنار این شور و اشتیاق لازم است به چند نکته مهم برای حفظ نظم و آرامش همه مسافران و زائران عزیز توجه جدی شود.

وی افزود: مأموران پلیس فرودگاه‌های کشور به برقراری نظم و امنیت برای بیش از ۸۶ هزار زائر بیت الله الحرام و استقبال کنندگان از آنان اقدام خواهند کرد، لذا از خانواده‌های حجاج اکیداً تقاضا داریم از حضور دسته جمعی در فرودگاه‌ها جداً خودداری نمایند. تجربه سال‌های گذشته نشان می‌دهد حضور بی رویه و بعضاً خارج از ظرفیت خانواده‌ها برای استقبال، باعث ایجاد ترافیک سنگین در اطراف فرودگاه‌ها، مسدود شدن مسیرهای امدادی و اختلال در روند طبیعی خدمات رسانی به مسافران شده است.

این مقام انتظامی توصیه کرد: جهت استقبال از حاجیان گرامی از هر خانواده تنها یک یا دو نفر به فرودگاه بیایند و مراسم خوش آمدگویی و استقبال را در خانه و یا محلی خارج از فرودگاه برگزار نمایند.

فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور از استقبال کنندگان در کلیه فرودگاه‌های کشور خواست، از پارک خودروی خود در محل های غیرمجاز، حریم توقفگاه‌ها، مسیرهای ورودی و خروجی فرودگاه جداً پرهیز کرده، لذا برابر قانون همکاران ما در پلیس راهور با خودروهایی که موجب سد معبر یا اخلال در تردد خودروهای امدادی، امنیتی و خدماتی شوند برخورد خواهند کرد و در صورت نیاز، خودرو به پارکینگ منتقل خواهد شد.

وی همچنین به مردم عزیز توصیه کرد، اخبار پروازها و زمان های ورود را فقط از طریق منابع رسمی و اطلاعیه‌های فرودگاه پیگیری کنند و از مراجعه زودهنگام و دیرهنگام که سبب سرگردانی و اتلاف وقت خانواده‌ها می‌شود، خودداری کنند.

بر اساس گزارش سایت پلیس، سرهنگ حاجی حسینلو در پایان تصریح کرد: پلیس فرودگاه و سایر نهادهای مسئول با تمام ظرفیت برای تأمین نظم و امنیت مراسم بازگشت حجاج آماده‌اند، اما همکاری مردم نقش اصلی در اجرای موفق این فرآیند دارد و پلیس فرودگاه‌های کشور تا بازگشت آخرین زائر خانه خدا به مأموریت و خدمتگذاری به زائران ادامه خواهد داد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه