English

پایان سال‌ها انتظار؛ راه گردشگران ایران و مصر باز می‌شود!

وزیر میراث فرهنگی از آغاز رسمی سفرهای گردشگری میان ایران و مصر خبر داد؛ توافق‌های دیپلماتیک نهایی شده و به‌زودی مسیر رفت‌وآمد گردشگران دو کشور هموار خواهد شد.

پایان سال‌ها انتظار؛ راه گردشگران ایران و مصر باز می‌شود!
به گزارش خبرگزاری موج

،  سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ، امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره تحول بزرگ در روابط ایران و مصر اعلام کرد: «در آینده نزدیک حرکت گردشگران ایران و مصر آغاز خواهد شد. این موضوع را با همکاری وزارت خارجه پیگیری کرده‌ایم و جلساتی با آنان داشته‌ایم.»

صالحی‌امیری همچنین خبر داد: سوم و چهارم تیرماه، تهران میزبان بزرگ‌ترین رویداد گردشگری منطقه در عباس‌آباد خواهد بود و وزرای گردشگری کشورهای مختلف برای این اجلاس مهم، به ایران می‌آیند. این رویداد با مشارکت سازمان جهانی گردشگری و همکاری وزارت میراث فرهنگی برگزار می‌شود و فرصتی ویژه برای افزایش تعاملات گردشگری با کشورهای همسایه و منطقه قفقاز ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: با وزیر گردشگری ترکیه نیز دیدار و رایزنی داشتیم تا روابط گردشگری را توسعه دهیم. هم‌اکنون سالانه ۳.۵ میلیون گردشگر ایرانی به ترکیه سفر می‌کنند و در مقابل، حدود یک میلیون گردشگر ترک به ایران می‌آیند. هدف ما ایجاد توازن و رشد متقابل در این عرصه است.

وزیر میراث فرهنگی تأکید کرد: حوزه گردشگری ایران آماده ایجاد مسیرهای تازه و همکاری‌های دوجانبه است تا راه برای مسافران و علاقه‌مندان به گردشگری میان ایران و مصر هموارتر از همیشه شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه