سرخط خبرها
  • جزییات پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی توسط بیمه سلامت
  • تولید ۶۱۶ میلیون محتوا در سکو‌های ایرانی/ روبیکا ۷۸۰ میلیارد بازدید ثبت کرد
  • افزایش سرعت پرداخت خسارت با حذف فرآیند‌های حضوری در بیمه
  • رفع مشکل واردات مواد اولیه واحد‌های تولیدی در دستور کار قرار گرفت
  • بازداشت عوامل ضرب و شتم پیرمرد کرجی
  • ثابت قدم برکنار شد/ واحدی سرپرست شرکت توسعه و نگهداری از اماکن ورزشی شد
  • سرپرست وزارت نفت: فصل جدیدی در همکاری انرژی با روسیه گشوده می‌شود
  • تکذیب شایعه تخلیه و تعطیلی مدارس/ آموزش در سراسر کشور حضوری است
  • قالیباف: رسیدگی به معیشت مردم از موضوعات مهم و فوری کشور است
  • سرلشکر رضایی: امنیت در غرب آسیا باید درون‌زا باشد
  • تیم ملی کشتی فرنگی ایران برای دومین سال متوالی قهرمان جهان شد
  • رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران، مرزشکنی علمی نخبگان است

پلیس امنیت اقتصادی:

بیش از سه میلیون و ۹۲۴ هزار قلم انواع کالای احتکار شده کشف شد

سردار رحیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از افزایش ۲۶۶ درصدی کشفیات سامانه محور در فروردین‌ خبر داد و تصریح کرد: بیش از سه میلیون و ۹۲۴ هزار قلم انواع کالای احتکار شده کشف شد.

انبار احتکار کالاهای اساسی
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار حسین رحیمی روز شنبه در تشریح اقدامات این پلیس در حوزه مبارزه و مقابله قاچاق کالا و ارز، اظهار کرد: در فروردین امسال با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی شاهد افزایش ۱۷ درصدی پرونده‌های تشکیل شده و افزایش ۲۴ درصدی ارزش جرایم اقتصادی، کالای قاچاق و جرایم گمرکی مکشوفه هستیم.

سردار رحیمی با اشاره به تشکیل ۴۲ فقره پرونده با ارزش بالای ۲۰ میلیارد تومان، افزود: در ماه گذشته افزایش ۱۹۰ درصدی تشکیل، پیگیری و به سرانجام رساندن تعداد پرونده‌های باندی (بیش از ۳ متهم) نسبت به مدت مشابه سال قبل را شاهد بوده‌ایم.

این مقام ارشد پلیس با اشاره به افزایش ۲۶۶ درصدی کشفیات سامانه محور در فروردین نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزود: تلاش ما بر این است تا با بهره‌گیری از هوش مصنوعی و تجزیه و تحلیل دقیق اطلاعات و داده‌های موجود تمرکز دقیق و اثرگذاری را بر مجرمان اقتصادی داشته باشیم و با سرشبکه‌ها و تشکیلات اصلی قاچاق و مجرمان اقتصادی مقابله کنیم.

سردار رحیمی با اشاره به اینکه مقابله با خودروهای شوتی به جد در دستورکار این پلیس قرار دارد، گفت: در فروردین امسال توقیف وسایل نقلیه قاچاق بر و خودروهای شوتی از رشد نسبی برخوردار بوده است.

وی افزود: پلیس امنیت اقتصادی  فراجا در راستای دفاع از حقوق شهروندان و ارتقای امنیت اقتصادی کشور با همه توان پای کار ایستاده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه