استاندار تهران از یک شرکت دارویی بازدید کرد+ فیلم
استاندار تهران امروز از یک شرکت دارویی بازدید کرد.

، محمد احمدی، مدیرعامل یک شرکت دارویی با اشاره به سابقه فعالیت این شرکت از سال ۱۳۳۹، از تلاش مجدد برای احیای بازارهای صادراتی دارو خبر داد و اظهار داشت: پارسدارو در دهه ۴۰ یکی از برندهای مطرح در بازار دارویی آلمان بود و حتی برند "آسپرین" این شرکت بهعنوان محبوبترین برند شناخته میشد. اکنون نیز این برند ۷۱ درصد سهم بازار داخلی را در اختیار دارد.
وی با بیان اینکه در گذشته صادرات قابلتوجهی به کشورهای همسایه انجام میشد، اظهار کرد: متأسفانه در سالهای اخیر به دلایل مختلف، بازار صادراتی را از دست دادیم اما از سال گذشته با برنامهریزی دقیق، احیای این بازارها را در دستور کار قرار دادهایم.
مدیرعامل پارسدارو با اشاره به اینکه این شرکت در حال حاضر دارای ۱۵۳ پروانه تولید داروست، افزود: تنها در سال گذشته موفق به اخذ ۲۳ پروانه جدید شدیم. از جمله محصولات جدید، داروی خط اول درمان آکنه است که نخستینبار بهصورت تولید داخلی در کشور عرضه میشود و از خردادماه در داروخانهها نسخه خواهد شد.
احمدی با بیان اینکه پارسدارو بزرگترین تولیدکننده داروهای نیمهجامد در کشور است، تصریح کرد: «محصولات ما در سه دسته جامدات، نیمهجامدات (نظیر پماد و کرم) و فرآوردههای آرایشی-بهداشتی تولید میشوند. قرصها و کپسولهای تولیدی این شرکت در گروههای دارویی فشار خون، قلبی، ضد چربی، ضد سرطان و آنتیبیوتیکها دستهبندی میشوند.»
وی به نیاز بالای بازار کشورهای همسایه نیز اشاره کرد و گفت: «سال گذشته، علیرغم تقاضای چند میلیون دلاری برای صادرات کپسول سفالکسین از افغانستان، به دلیل کمبود داخلی، مجوز صادرات صادر نشد. در مذاکراتی که با وزیر بهداشت افغانستان داشتیم، پیشنهاد تولید مشترک با برند مشترک مطرح شد و مورد استقبال طرف افغان قرار گرفت.
مدیرعامل پارسدارو با تأکید بر ظرفیت بالای بازار دارویی افغانستان که بالغ بر ۴ میلیارد دلار است، افزود: پزشکان و اساتید دانشگاهی افغانستان اعتماد بالایی به داروهای ایرانی دارند، چرا که بسیاری از آنان در ایران تحصیل کردهاند و با برندهای داخلی آشنایی کامل دارند. امیدواریم با رفع موانع موجود، سهم ایران در این بازار مهم افزایش یابد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر خط تولید شرکت ما بصورت ۲۴ ساعته و حتی در روزهای تعطیل فعالیت دارد، تصریح کرد: مشکل ما نقدینگی است چرا که برخی مواد اولیه در سال سه تا چهار دفعه افزایش قیمت دارند.
ارسال نظر