سرخط خبرها
  • عراقچی: از زمین فوتبال تا میز مذاکره هدف دفاع از عزت و افتخار مردمان عزیزمان است
  • تیم ملی فوتبال یران بالاتر از عربستان در آسیا قرارگرفت
  • برگزاری آزمون ورودی مدارس نمونه‌ ممنوع شد
  • وزیر خارجه بریتانیا خواستار کناره‌گیری استارمر از قدرت شد
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد

وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری:

وظیفه من این است که شنونده صدای نسل جدید دختران باشم

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه الزهرا (س) گفت: وظیفه من به‌عنوان وزیر این است که بستر گفت‌وگو، پیشرفت و دیده شدن را برای نسل جدید دختران جامعه فراهم کنم و شنونده صدای آنان باشم.

حسین سیمایی صراف - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

به گزارش خبرگزاری موج، حسین سیمایی صراف در مراسم ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و بزرگداشت روز دختر در دانشگاه الزهرا (س) گفت: نگاه جامعه به زنان در طول تاریخ مسیر پرچالشی را طی کرده است، اما نگاه دین به زن نگاهی مثبت و متعالی است. در قرآن، مدح و ستایش برای هر دو گروه زن و مرد ذکر شده و این موضوع نشان‌دهنده عدالت الهی در نگرش به جایگاه انسانی زن و مرد است.

وی با بیان اینکه امروزه نقش زنان در حوزه‌های علمی غیرقابل انکار است، تصریح کرد: دیگر هیچ محفل علمی را نمی‌توان یافت که در آن زنان حضور نداشته باشند. زنان ما شایستگی خود را در عرصه‌های مختلف علمی و اجتماعی اثبات کرده‌اند.

وزیر علوم وتحقیقات و فناوری در ادامه به برخی کلیشه‌های تاریخی اشاره کرد و گفت: اگر زمانی تصور می‌شد زنان به دلیل غلبه عاطفه نمی‌توانند در جایگاه قضاوت قرار گیرند، امروز زنان ثابت کرده‌اند که توانمندی لازم برای تصدی چنین مسئولیت‌هایی را دارند.

سیمایی صراف با اشاره به دغدغه‌های نسل جدید دختران گفت: زنان و دختران امروز خواستار شنیده شدن صدایشان بدون پیش‌داوری هستند. آن‌ها شکوه می‌کنند که صدایشان اغلب با قضاوت شنیده می‌شود. وظیفه من به‌عنوان وزیر این است که بستر گفت‌وگو، پیشرفت و دیده شدن را برایشان فراهم کنم، بی‌آن‌که نیاز باشد برای شنیده شدن خود را به هزار در و دیوار بزنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر شناخت تحولات اجتماعی گفت: ما با نسلی متفاوت مواجه هستیم؛ نسل Z با نیازها و نگرش‌هایی متمایز از نسل‌های پیشین. ضروری است که با درک این تفاوت‌ها، پاسخ‌گوی انتظارات آن‌ها باشیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خطاب به دختران جوان کشور توصیه کرد: واقع‌گرا باشید و به رشد فردی خود اهمیت دهید. مهارت‌های خود را توسعه دهید؛ چرا که سرعت تحولات بیش از آن چیزی است که تصور می‌کنید. آینده از آنِ کسانی است که برای آن آماده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه