سرخط خبرها
  • مهلت جدید برای استفاده از کالابرگ خرداد
  • توصیه هاشمی به زائران اربعین: نیازی به خرید سیمکارت عراقی نیست
  • رکوردشکنی مردم در مدیریت مصرف برق
  • زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه شد
  • پزشکیان: با هدایت رهبری از حقوق ملت کوتاه نمی‌آییم
  • رشیدی: تیم‌های عربی با جت حرکت می‌کنند ما لاک‌پشتی
  • حقوق بازنشستگان واریز شد/پرداخت حقوق کارکنان دولت حداکثرتا فردا
  • علت پلمب برخی کافه‌های مرکز تهران مشکلات صنفی بوده است
  • پایان همیشگی خاموشی تا شهریور: خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان معاف
  • رئیس جمهور به وزارت نیرو: برق دولت را قطع کنید اما برق تولید کننده را خیر
  • علت توقف برنامه فردوسی‌پور دعوت از علیرضا فغانی بود
  • هشدار ایران به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا
  • کشف ۱۰۳ تن مواد مخدر/ انهدام ۳۸۸ باند و ضربه ۱۱ همتی به قاچاقچیان
  • دستگیری عامل انتشار مطالب ضد‌میهنی در تهران
  • فروش سؤالات جعلی آزمون دستیاری پزشکی به قیمت ۲۵۰ میلیون تومان
  • نام‌نویسی اربعین از مرز یک میلیون نفر گذشت
  • وزیر آموزش و پرورش: ثبت‌نام دانش‌آموز نباید مشروط به پرداخت وجه باشد
  • افزایش قیمت جهانی لپتاپ و گوشی با بسته شدن تنگه هرمز
  • قیمت پرواز تهران-نجف ۴۷ میلیون تومان شد
  • نازون هم قراردادش را با استقلال فسخ کرد

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار:

اطلس اشتغال کشور با محوریت آمایش سرزمینی استان‌ها تدوین می‌شود

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تدوین اطلس اشتغال کشور با محوریت آمایش سرزمینی استان‌ها خبرداد.

شورای عالی اشتغال
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی، «سید مالک حسینی» در کمسیون تخصصی هشتاد و نهمین نشست شورای عالی اشتغال اظهار کرد: با طراحی اطلس اشتغال با محوریت آمایش سرزمینی استان‌ها و مزیت‌های رسته‌های تخصصی کسب و کارها و با تعامل بخش خصوصی و مردمی می‌توان مقدمات افزایش بهره‌وری در بهره گیری از منابع تسهیلات اشتغال کشور را فراهم کرد.

وی ادامه داد: برای تدوین این اطلس تلاش داریم از اقدامات و مطالعاتی که قبلا انجام شده بیشترین بهره را ببریم و از دوباره کاری و صرف هزینه مالی و وقت جدید جلوگیری کنیم تا در کوتاه‌ترین زمان به نتیجه مطلوب برسیم این اطلس نقشه راه اشتغال در کشور خواهد بود و از هدر رفت منابع به طور جدی جلوگیری خواهد کرد.
وی نهادهای مردمی را حلقه اتصال بنگاه‌های اقتصادی خرد و کلان دانست و گفت: نهاد مردمی توسعه‌دهنده اشتعال با رویکرد تسهیلگری و پشتیبانی نقش محوری در عرصه اشتغال کشور ایفا می‌کنند.
حسینی از تهیه و تدوین شاخص‌های مراکز و نهادهای توسعه‌دهنده کسب و کار در فرایند افزایش ظرفیت اشتغال خبرداد و گفت: برنامه کمی اشتغال کشور در سال ۱۴۰۴ با همکاری دستگاه‌های اجرایی کشور تا پایان اسفندماه تهیه و تصویب می‌شود.
وی محور اصلی برنامه‌های دولت چهاردم در حوزه اشتغال را اجرایی کردن اهداف توسعه اشتغال برنامه هفتم پیشرفت عنوان کرد و افزود: در تلاشیم نخستین نشست شورای عالی اشتغال در دولت چهاردهم که هشتاد و نهمین نشست این شورا نیز محسوب می شود را در اسفندماه سا‌ل‌جاری با دستور کارهای عملیاتی برگزار کنیم.

حسینی در پایان بر رویکرد کیفی بودن مصوبات شورای اشتغال کشور در دولت چهاردهم تاکید کرد و افزود: با تشریک مساعی همه دستگاه‌ها و نهادهای عضو در تلاش هستیم که ظرفیت شورای عالی را برای تسهیل در فرایند توسعه فرصت‌ها و رفع موانع در حوزه اشتغال به‌کار گیریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه