سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

شهردار تهران:

مشکلات با انسجام بین مردم و مسئولین حل می‌شود

شهردار تهران گفت: انسجام و همکاری بین مردم و مسئولان می‌تواند به حل مشکلات کشور کمک کند.

علیرضا زاکانی - شهردار تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، علیرضا زاکانی پیش از ظهر پنجشنبه در اختتامیه اجلاس مجمع مشورتی رؤسای شوراهای اسلامی شهرها و شهرداران مراکز استان‌ها در رشت با بیان اینکه امروز کشور ما با چالش‌های متعددی مواجه است، اظهار کرد: ناترازی انرژی و مشکلات بانکی از عمده ترین مشکلات کشور به شمار می‌رود.

زاکانی با بیان اینکه در تهران ۵۱ پروژه در دست اجرا است که به دلیل مشکلاتی به تأخیر افتاده و بسیار آزاردهنده است، افزود: به اعتقاد بنده در کشور ما بن‌بستی وجود ندارد و اگر به مشکلات پرداخته شود، می‌توان آن‌ها را حل کرد.

وی انسجام و همکاری میان مردم و مسئولان را از عمده ترین راهکار حل مشکلات کشور بیان کرد و ادامه داد: ما باید یاد بگیریم با هم کار کنیم و از رفتار فردی به کار جمعی روی بیاوریم.

شهردار تهران با تاکید بر اینکه ما باید به سمت مردم برویم و کارها را به خود مردم واگذار کنیم، گفت: مشکل ما بی‌توجهی به رویکردهایی است که می‌تواند گره‌های سخت و سردرگم را باز کند.

وی به ارائه راهکار برای حل معضل مسکن در کلان شهرها اشاره کرد و افزود: برای حل مشکل مسکن در کلانشهرها باید از بافت‌های فرسوده به عنوان فرصت استفاده کرد.

زاکانی با اشاره به اینکه امروز در کشور حدود ۹,۰۰۰ هزار میلیارد تومان منابع سرگردان نقدینگی وجود دارد، ادامه داد: اگر این منابع به سمت نیازهای جامعه مانند مسکن هدایت شوند، تولید و اشتغال افزایش می‌یابد و دولت درآمد بیشتری کسب می‌کند و شهرداری‌ها می‌توانند به بهترین شکل ممکن کار خود را انجام دهند و همگی از این وضعیت راضی باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه