سرخط خبرها
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین
  • افزایش ذخایر خون و وضعیت مناسب داروهای حیاتی در کشور
  • اخطار سپاه درباره تردد از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز
  • سفارت ایران در اسپانیا خطاب به آمریکا: تا می‌توانید تابوت آماده کنید
  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچ‌کس
  • هزینه واردات قطعات موتورسیکلت از ۷۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش یافت
  • قیمت نفت از ۹۲ دلار گذشت
  • برق بندرگاه بوشهر کمتر از ۲ ساعت پس از اصابت موشک دشمن وصل شد
  • ۹ مسئول برگزاری آزمون های نهایی در پی تخلفات برکنار شدند
  • خطر محکومیت ۶ میلیون دلاری در انتظار استقلال
  • بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها
  • شرط مهم سفر اربعین/ اعتبار ۶ ماهه گذرنامه را جدی بگیرید

رئیس سازمان غذا و دارو:

پرداخت‌های «دارویار» با حذف ارز ترجیحی ۴۲۰۰ تومانی دارو دچار چالش می‌شود

معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به تغییر سیاست‌های ارزی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی تأکید کرد: ارز ترجیحی نوع اول برای دارو کلا از ابتدای امسال حذف شده است و هیچ ارز ۴۲۰۰ تومانی برای دارو تخصیص داده نمی‌شود؛ این ارز به ارز ترجیحی نوع دوم یعنی ۲۸۵۰۰ تومانی تبدیل شده است.

رئیس سازمان غذا و دارو
به گزارش خبرگزاری موج

، مهدی پیرصالحی با اشاره به باقی‌ماندن حدود یک میلیارد دلار ارز ترجیحی نوع اول برای تجهیزات پزشکی گفت: در بودجه سال آینده باید تصمیم‌گیری شود تا این ارز به نوع دوم یا نیمایی تبدیل شود.

وی تأکید کرد که تغییر نوع ارز نباید موجب افزایش پرداخت از جیب بیماران شود و خواستار تأمین بودجه کافی برای جبران این تغییرات شد.

پیرصالحی با اشاره به مشکلات طرح دارویار افزود: بودجه لازم برای این طرح دیده شده اما پرداخت کامل انجام نشده است. برای جلوگیری از افزایش هزینه بیماران، بودجه باید به‌درستی تخصیص و پرداخت شود.

وی همچنین خواستار تک‌نرخی شدن ارزها شد و بر ضرورت تأمین نقدینگی برای شرکت‌های دارویی و تجهیزات پزشکی تأکید کرد.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به مشکلات نقدینگی در داروخانه‌ها و تأمین‌کنندگان دارو گفت: پرداخت‌ها باید منظم و مستقیم به شرکت‌ها انجام شود تا وابسته به سازمان هدفمندی یارانه‌ها نباشد.

وی گفت: برای حفظ قیمت‌های دارو و تجهیزات پزشکی حداقل دو برابر بودجه کنونی مورد نیاز است.

پیرصالحی در پایان با اشاره به برنامه ذخیره شش‌ماهه دارو در برنامه هفتم توسعه اظهار داشت که اجرای این برنامه نیازمند تأمین منابع ارزی و ریالی است و در صورت عدم تأمین، قابلیت اجرایی نخواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه