سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

فعالیت عوامل آمبولانس متخلف در ورزشگاه شهر قدس لغو می‌شود

میعادفر، رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه آمبولانسی که در محل ورزشگاه شهدای شهر قدس حضور داشته موظف بوده است به مصدوم خدمات ارائه کند، از احتمال ابطال پروانه عوامل آمبولانس در صورت احراز تخلف آنها در ورزشگاه شهدای شهر قدس خبر داد.

 آمبولانس
به گزارش خبرگزاری موج

​، جعفر میعادفر در مورد حواشی مربوط به عملکرد اورژانس در ورزشگاه فولادشهر در بازی سپاهان و ملوان در روز گذشته(یکشنبه) و در ورزشگاه شهدای شهرقدس گفت: متاسفانه آمبولانس ورزشگاه شهدای شهر قدس که مربوط به بخش خصوصی نیز هست خدماتی را به مصدوم ارائه نکرده است.

وی افزود: به طور موقت، شرکت مرتبط با این آمبولانس تعطیل و به کمیسیون تعزیرات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی معرفی شد تا بر اساس تخلفی که انجام داده مجازات نهایی آن مشخص شود.

رئیس سازمان اورژانس کشور ادامه داد: بعد از بررسی در کمیسیون تعزیرات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد تعطیلی موقت، دائمی یا لغو پروانه مرکز ارائه دهنده آمبولانس مذکور تصمیم گیری خواهد شد.

میعادفر همچنین در مورد موضوع فوت یک بیمار در ورزشگاه فولادشهر اصفهان گفت: این آمبولانس مربوط به بخش خصوصی بوده و بیمار را به مرکز درمانی منتقل کرده اما او بیماری زمینه‌ای و سکته قلبی داشته است.

وی در خصوص برخی اخبار منتشر شده در این خصوص مبنی بر اینکه آمبولانس این ورزشگاه امکانات لازم را نداشته، افزود: طبق بررسی های انجام شده این آمبولانس امکانات لازم را داشته است ام بر اساس تشخیص عوامل اورژانس نیاز به انجام شوک نبوده است؛ با این حال بررسی های دقیق تر در حال انجام است.

میعادفر با بیان اینکه دادستان اصفهان نیز به این موضوع ورود کرده است، گفت: این حادثه نیازمند بررسی های بیشتر است تا بتوانیم تصمیم و نظر نهایی خود را اعلام کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه