مجوز ۵ شرکت حمل و نقل دخیل در قاچاق سوخت باطل شد

دادستان هرمزگان از ابطال مجوز و ممنوع الخدمات شدن ۵ شرکت حمل و نقل دخیل در قاچاق سوخت خبر داد.

قاچاق سوخت

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا احمدی منش دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان اعلام کرد: ۵ شرکت حمل و نقل به اتهام قاچاق سازمان یافته سوخت، استفاده از سند مجعول و تحصیل مال از طریق نامشروع، ممنوع الخدمات شده اند و مجوز آنها باطل شد. 

 وی در خصوص جزئیات این خبر اظهار داشت: این شرکت ها در حالی که کامیون های خدمات گیرنده از ایشان در مسیرهای غیر بارنامه ای تردد داشته و یا برای ماه های متمادی در یکجا متوقف بوده اند با صدور بارنامه‌های صوری، ثبت پیمایش های غیر واقعی و شارژ کارتِ سوخت هایشان، اقدام به دریافت سهمیه گازوئیل و قاچاق آن می کردند. 

احمدی منش یادآور شد: کامیونهای دریافت کننده بارنامه صوری از این شرکت های متقلب در جایگاه های سوخت یا اطراف آن برای چندین ماه متوقف بوده و اقدام به سوختگیری مکرر می کردند و همچنین شرکت های یاد شده به منظور دریافت بیشترین میزان سوختِ ممکن، دورترین مسیر را در بارنامه‌های صوری خود ثبت می نمودند. 

وی بیان داشت: با انجام کار فنی و اقدامات کارشناسی بر اساس گزارش تردد ناوگان حمل و نقل، اطلاعات ثبت شده در سامانه داپ، تراکنش های سوخت گیری در سامانه هوشمند شرکت نفت و بررسی خودروها، مشخص شد که این وسایل نقلیه در ماه های اخیر، هیچ ترددی در مسیرهای اعلامی نداشته و هیچگونه خدماتی نیز ارائه نکرده اند، بلکه با استقرار در جایگاه‌های سوختگیری و دریافت پی در پی سوخت سهمیه‌ای‌، در قاچاق سوخت مشارکت داشته اند. 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان خاطرنشان کرد: بر این اساس ضمن تشکیل پرونده قضایی برای مدیران این ۵ شرکت متخلف، دستور ابطال مجوز و ممنوع الخدمات شدن آنها به اتهام قاچاق سازمان یافته سوخت، استفاده از سند مجعول و تحصیل مال از طریق نامشروع، صادر شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه