سرخط خبرها
  • مهلت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی حداکثر تا ۲۰ تیرماه
  • چهره‌های بین‌المللی رسانه، بازتاب جهانی تشییع و جنگ روایت‌ها را بررسی کردند
  • سنتکام مدعی پایان حملات به ایران شد
  • افزایش ۴ دلاری قیمت نفت
  • سردار محبی: یک فروند پهپاد MQ۹ در آسمان خورموج ساقط شد
  • اعلام لیست تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
  • پروازهای شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به روال عادی بازگشت
  • قالیباف: ما اهل عقب کشیدن و کوتاه آمدن نیستیم

تشکری هاشمی در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری موج:

٢ هزار میلیارد تومان بودجه برای تکمیل فعالیت‌های عمرانی خطوط ٦ و ٧ مترو نیاز است

رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای شهر تهران، گفت: برای اتمام فعالیت‌های عمرانی ایستگاه‎ها و تکمیل خطوط ٦ و ٧ مترو، باید حدود ٢ هزار میلیارد تومان هزینه شود.

مترو

جعفر تشکری‌هاشمی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج، با اشاره به بازدید از خطوط ٦ و ٧ مترو و میزان روند توسعه آن، افزود: اقدامات باقی مانده عمرانی در خطوط ٦ و ٧ مترو، جزئی است و عمده فعالیت‌های عمرانی در برخی ایستگاه‌ها تمام شده است.

وی ادامه داد: برآورد اولیه حاکی از آن است که برای اتمام کارهای عمرانی ایستگاه‎‌ها و تکمیل خطوط ٦ و ٧ مترو، باید حدود ٢ هزار میلیارد تومان هزینه شود.

عضو شورای شهر تهران، با اشاره به خرید تجهیزات برای ایستگاه‌ها، بیان داشت: خوشبختانه علاوه بر تولیدات داخل، قراردادهایی برای تهیه تجهیزات در اختیار است که بایستی منابع لازم تامین شود.

تشکری‌هاشمی تاکید کرد: بر اساس اطلاعات به دست آمده، حدود ٣٥٠٠ میلیارد تومان برای مجموع کارهای عمرانی و تجهیزات ایستگاه‌ها نیاز است که البته این عدد، هنوز قطعی نیست.

وی درباره اقدامات تکمیلی خطوط ٦ و ٧ مترو مانند داشتن دپو، پارکینگ و پایانه‌ها، تصریح کرد: اگر هزینه ایجاد دپو در خطوط ٣ ، ٦ و ٧ مترو  را به هزینه تکمیل فعالیت‌های عمرانی و تجهیزات ایستگاه‌ها اضافه کنیم، مجموعا ٨ تا ٩ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اتمام کار نیاز است.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و عمران شورای شهر تهران، گفت: می‌توان پیش بینی کرد که در سال آینده، به جز ایجاد دپوها، پارکینگ‌ها و پایانه‌ها، دیگر کارها به اتمام برسد؛ حال در این میان، اگر بودجه شهرداری نیز اجازه داد حتما دپوها و پایانه ها به آن اضافه خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه