سرخط خبرها
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت

تبدیل وضعیت ۲۰۰ هزار پرستار در کشور

معاون پرستاری وزارت بهداشت جزئیات بسته حمایتی از پرستاران را تشریح کرد.

بخش بیماران کرونا بیمارستان بعثت نیروی هوایی ارتش

به گزارش خبرگزاری موج، عباس عابدی معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: مجموعا حدود ۲۰۰ هزار نفر همکار پرستار در مجموعه کشور داریم که حدود ۱۴۲ هزار نفر زیر مجموعه وزارت بهداشت هستند و ۶۰ هزار نفر در سایر بخش‌ها ارائه خدمت می‌کنند.

وی درباره جزئیات بسته حمایتی از پرستاران، ‌ بیان کرد: بخشی از بسته فوق‌العاده خاص است که مشمول همه خواهد شد. بحث مالیات هم به همین ترتیب خواهد بود. قانون ایثارگری مربوط به همکارانی خواهد بود که زمان مشخصی در دوره پاندمی در بخش‌های مرتبط با کرونا ارائه خدمت دادند و عموما قابل تسری به مابقی هم خواهد بود.

او ادامه داد: بخش قابل توجهی از ۱۴۰ هزار همکار پرستار زیرمجموعه وزارت بهداشت رسمی هستند و ضوابط استخدامی آنها مشخص است. همکارانی که در دوره طرح نیروی انسانی هستند، همکاران شرکتی و سایر عضویت‌های غیررسمی هم مشمول تبدیل وضعیت خواهند شد. تبدیل وضعیت به دو روش ممکن است که یکی از روش‌ها برگزاری آزمون استخدامی است که درخواست ما این است که به شکل اختصاصی برگزار شود. گزینه دوم که بیشتر مدنظر ما است این است که بتوانیم همه پرستاران که در دوره کرونا رابطه غیررسمی با وزارت بهداشت داشتند را جذب کنیم. اگر همه همکاران را هم جذب کنیم بازهم با استانداردهای جهانی و حتی شاخص‌های مصوب کشور خودمان فاصله داریم.

عابدی تاکید کرد: مهمترین موضوع در این بسته استخدام  و تبدیل وضعیت همکاران ما است. هم اکنون چهار یا پنج مدل یا رابطه استخدامی داریم. کارکنان رسمی نظام سلامت، همکاران قراردادی، همکاران شرکتی، پیمانی و همکاران جوان طرحی که در این دوره به ما اضافه شدند.

وی افزود: مسئله دوم جاری کردن فوق‌العاده خاص است که از قبل در قانون پیش‌بینی شده است و برخی دستگاه‌های اجرایی این موضوع را برای کارکنان خود پیاده کردند، متاسفانه این بخش علی‌رغم اینکه مکاتبات زیادی صورت گرفته است هنوز برقرار نشده است و در این بسته یکی از محورهای اساسی است.

او ادامه داد: معافیت‌ مالیاتی از دیگر موارد مهم این بسته حمایتی است. علی‌رغم اینکه مقداری مزایای همکاران زیاد شده است اما چون به شکل پلکانی مالیات تعلق می‌گیرد ممکن است این تغییرات چندان چشمگیر نباشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه