سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

افزایش نرخ اجاره‌ بها خوابگاه‌ ها و ژتون غذای دانشجویان

رئیس صندوق رفاه دانشجویان از افزایش ۲۵ درصدی نرخ اجاره بها خوابگاه‌ها و افزایش نرخ ژتون غذای دانشجویان در سال تحصیلی جدید خبر داد.

غذا دانشجویی

به گزارش خبرگزاری موج، ناصر مطیعی در حاشیه نشست خبری که به مناسبت آغاز سال تحصیلی برگزار شد، از افزایش نرخ اجاره بهای خوابگاه‌های دانشجویی در سال جاری خبر داد و گفت: این تصمیم توسط هیات امنای صندوق رفاه دانشجویان اتخاذ شده است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان از افزایش ۲۵ درصدی نرخ اجاره بها خوابگاه‌ها در سال جاری خبر داد و گفت: قیمت هر پرس غذای کم هزینه تا ۱۵۰۰ تومان، غذای با هزینه متوسط ۲۱۰۰ تومان و قیمت غذای پر هزینه نیز ۲۵۰۰ تومان تعیین شد.

وی در ادامه تصریح کرد: میزان وجه دریافتی از دانشجویان برای هر پرس غذا بسیار اندک است. هزینه ای که برای تهیه هر پرس غذا پرداخت می شود و دانشجویان برای غذاهای کم هزینه فقط ۹ درصد و برای غذاهای پرهزینه نیز ۱۱ درصد از هزینه غذا را پرداخت می کنند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان همچنین از افزایش حدود ۲۵ درصدی نرخ اجاره بهای خوابگاه دانشجویی در سال جاری خبر داد و گفت: بر اساس این تصمیم اجاره بهای خوابگاهها در ترم جاری افزایش می‌یابد؛ اما با توجه به این که به دلیل شیوع کرونا ویروس دانشجویان باید بر اساس پروتکل بهداشتی و دستورالعمل ابلاغی در اتاق های تک نفره یا دو نفره حضور داشته باشند، بنابراین دانشجویانی که در این شرایط در خوابگاه حضور دارند صرفا هزینه اجاره بهای یک نفر را پرداخت خواهند کرد.

مطیعی همچنین در خصوص تمهیدات صندوق رفاه دانشجویان برای اجاره بهای خوابگاههای خودگردان نیز گفت: سال گذشته به دلیل این که بسیاری از این دانشجویان در خوابگاههای خودگردان با شرایط مجازی شدن آموزش امکان حضور در اتاقهای رزرو شده را نداشتند در نتیجه در زمینه تامین هزینه نیز با مشکلاتی مواجه شدند از طرفی مالکان خوابگاهها معتقد بودند که ساختمان خوابگاهی یک ساختمان اجاره ای است و برای اجاره آن هزینه پرداخت کردند از طرفی نیز دانشجویان معتقد بودند به دلیل مجازی شدن دانشگاهها در خوابگاهها حضور نداشتند و انتظار بازگرداندن هزینه های پرداخت شده داشتند. در نتیجه صندوق رفاه در این زمینه ورود پیدا کرده و در نهایت دانشجویان صرفا  در روزهایی که حضور داشتند اجاره بهای خود را پرداخت نمودند.

مطیعی خاطر نشان کرد: ترم گذشته حدود ۳۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان برای دانشجویان خوابگاههای خودگردان به منظور پرداخت اجاره بها از سوی صندوق رفاه دانشجویی پرداخت شد.

وی همچنین به تاثیر شیوع کرونا ویروس به فعالیتهای آموزشی دانشگاهها اشاره کرد و گفت: با شیوع این ویروس آموزش دانشگاهها به صورت ترکیبی یعنی مجازی و حضوری ارائه خواهد شد به عبارت دیگر به دانشگاهها تاکید شده است که در ترم جاری تا حد ممکن دروس تئوری و نظری را به صورت غیر حضوری و  مجازی ارائه کنند. و دروس کارگاهی همچنین دانشجویان تحصیلات تکمیلی که به دلیل کارهای میدانی نیازمند حضور در دانشگاه هستند امکان حضور در فضاهای دانشگاهی داشته باشند. طبیعی است صندوق رفاه دانشجویان به عنوان حامی دانشجویان هم برای آن دسته از دانشجویانی که به دلیل الزام حضور در دانشگاهها دارند پیش بینی هایی را انجام داده است و هم دانشجویانی که آموزش خود را به شکل مجازی دنبال می کنند نیز تمهیداتی را اندیشیده اند.

مطیعی همچنین خاطر نشان کرد: همچنین از اجرایی شدن طرح هایی برای ارتقای زیر ساختها در حوزه خوابگاههای دانشجویی آشپزخانه هاو رستوران ها خبر داد و گفت: در این زمینه بخشنامههایی به دانشگاهها ابلاغ شد و پیشنهادهایی نیز از سوی دانشگاهها مطرح و مورد بررسی قرار داده است.اما به دلیل کاهش منابع مالی صندوق در شرایط فعلی که با شروع بیماری با محدودیت منابع مواجه بودیم بعد از ۳۵ سال برای اولین بار سراغ خیرین دانشگاهی رفتیم تا بتوانیم با کمک خیرین تسهیلات لازم را در حوزه تقویت زیر ساختهای دانشگاهها پرداخت کنیم.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه