سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

آخرین خبرها از ساخت واکسن کرونا در ایران

دبیر کمیته علمی ستاد کرونا آخرین وضعیت ساخت واکسن کرونا در ایران را تشریح کرد و گفت: از چرخه واکسنی که در دنیا انجام می‌شود عقب نیستیم.

واکسن کرونا

به گزارش خبرگزاری موج، مصطفی قانعی دبیر کمیته علمی ستاد کرونا درباره واکسن ایرانی کرونا و اقدامات انجام شده در این زمینه، گفت: ما در حال حاضر از بین حدود ۲۰ پروژه‌ای که برای واکسن پیشنهاد شده، شش موردش جلوتر است و با آنها قرارداد بسته شده و در حال پیگیری هستند. هر یک از آن ها در مرحله‌ای قرار دارند و هنوز نمی‌دانیم کدام یک از این واکسن‌ها موفق می‌شود که ایمنی پایداری را که حداقل یکسال ایمنی را داشته باشد، برای مردم به ارمغان آورد.

وی گفت: بر همین اساس ما اعلام نکردیم که کدام واکسن در چه مرحله‌ای است. برخی از واکسن‌ها فاز آزمایشی خود را طی کرده‌اند. تزریق به حیوانات بخشی از پروسه واکسن کرونا است، اما زمانیکه در سازمان غذا و دارو مجوز تزریق به انسان را بگیریم، می‌توانیم اعلام کنیم که کدام واکسن جلوتر از همه است.

وی افزود: آنچه که می‌توان اعلام کرد این است که از چرخه واکسنی که در دنیا انجام می‌شود عقب نیستیم، اما اهمیت دارد که منتظر باشیم و ببینیم که از بین واکسن‌های موجود کدام یک پاسخ می‌دهد. اگر ایمنوگلوبولین افت پیدا کند و افت آن باعث ابتلای مجدد شود، برخی واکسن‌هایی که شروع کردیم، زیر سوال می‌رود. بنابراین باید حتما سطح آنتی بادی پایدار پاسخ دهد تا برخی واکسن‌هایی که آغاز کردیم، پاسخ دهد.

قانعی که در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری صحبت می‌کرد، درباره سرانجام داروی رمدسیویر نیز گفت: برای برخی از داروها منتظر نتایج بالینی هستیم که در کشور در حال انجام است. درباره داروی فاویپیراویر نتایج ارائه و به صورت قطعی اعلام شد. درباره رمدیسیویر هنوز نتایج مطالعه بالینی در کمیته علمی مطرح نشده است، اما خوشبختانه آنچه که به عنوان پروتکل درمان از کمیته علمی برای کشور منتشر شد، درمان‌های جدیدی را که قبلا نبود، به ویژه در فاز التهابی ریه پیشنهاد می‌کند که می‌تواند میزان مرگ و میر را کاهش دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه