سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

اماکن اضطراری برای اسکان موقت وجود دارد/ لزوم تجهیز اورژانس به پهپاد در شرایط بحران

استاندار تهران از لزوم تجهیز هلال احمر و اورژانس به پهپاد در شرایط بحرانی خبر داد و گفت: در چنین لحظاتی پروازهای هلیکوپتری در بسیاری از مناطق دشوار است.

جلسه بررسی ابعاد اجتماعی و انتظامی مدیریت مبارزه با کرونا/ محسنی بندپی1

به گزارش خبرگزاری موج، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران در ارتباط زنده اینترنتی گفت: شب گذشته پیش لرزه‌ای با شدت ۲.۹ دهم ریشتر در تهران به وقوع پیوست و زلزله دوم با شدت بیشتری شهر تهران را تحت تأثیر خود قرار داد؛ از بدو وقوع زلزله تیم‌های امدادی وارد کار شدند و بلافاصله اکیپ‌های امداد و نجات به روستاهای محل وقوع زلزله که اطراف گسل مشا بودند، اعزام شدند.

استاندار تهران گفت: خوشبختانه خسارات مالی و جانی نداشتیم، ۲ نفر به دلیل فرار و اضطراب ناشی از زلزله جان باختند، ۲۶۰۰ نفر در تیم اورژانس و ۶ اکیپ هلال احمر به شهرستان دماوند اعزام شدند و با آماده بودن همه دستگاه‌ها از جمله شهرداری و آتش‌نشانی، شرایط خوبی را مهیا کردند؛ ضمن اینکه تمام مصدومان درمان شده‌اند و تنها دو نفر در بیمارستان بستری هستند.

بندپی گفت: پس از زلزله تهران بیش از ۴۰ پس لرزه را داشتیم، تیم‌هایی که موظف به امداد و نجات و خدمت‌رسانی هستند از آمادگی لازم برخوردارند، اماکن اضطراری برای اسکان موقت وجود دارد، مخازن آب ذخیره و انبارهای هلال احمر آماده هستند و شب گذشته ۱۷ مرکز رو باز تهران برای اسکان موقت درهایشان باز شد منتهی در تهران با توجه به ویژگی‌هایی که دارد باید اقدامات ویژه‌تری را در دراز مدت در نظر بگیریم.

وی گفت: در شرایط بحران باید از امدادهای پهپادی برای هلال احمر و اورژانس در نظر بگیریم و در چنین لحظاتی پروازهای هلیکوپتری شاید دشوار باشد نرم افزار شهروند آگاه و شهر آماده برای آگاه سازی مردم و حفاظت مردم در مقابله با چنین پدیده‌هایی آماده باشند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه