سرخط خبرها
  • کالابرگ خانوار‌های دارای رقم آخر کدملی ۳ تا ۶ شارژ شد
  • باقرزاده: قطر به جای تکذیب اسارت خلبانان ایرانی، دفع وقت نکند
  • مهلت ثبت‌نام آزمون ارشد علوم پزشکی تمدید شد
  • نوسازی ۲۴۶۰ اتوبوس در تهران؛ ورود متروباس‌های ۲۶ متری تا مهرماه
  • پالایشگاه‌ها با حداکثر ظرفیت در حال تولید هستند
  • تیم بسکتبال ۳ به ۳ دختران ایران سوم آسیا شد
  • یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مردادماه به حساب سرپرستان دهک‌های اول تا سوم واریز شد
  • پزشکیان: مسئولیت‌پذیری و خدمت به کشور را به فرزندان ایران بیاموزید
  • جایزه ۳۰ هزار دلاری ایران برای دستگیری یا کشتن هر سرباز آمریکایی

جزییات کشف ارز قاچاق در فرودگاه امام خمینی (ره)

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران گفت: ماموران حین بازرسی در فرودگاه امام خمینی (ره) مبلغ پنج هزار و ۶۲۳ دینار بحرینی قاچاق را از یک نفر کشف و ضبط کردند.

تعزیرات حکومتی

به گزارش خبرگزاری موج و به نقل از سازمان تعزیرات حکومتی،  احمد جعفری نسب ، مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران گفت: ماموران اداره مبارزه با قاچاق ارز و کالا و اداره تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران، حین بازرسی در فرودگاه امام خمینی (ره) مبلغ پنج هزار و ۶۲۳ دینار بحرینی قاچاق را از یک نفر کشف و ضبط کردند.

وی افزود: همچنین در این رابطه فرد متخلف دستگیر و رئیس شعبه رسیدگی کننده حکم به ضبط محموله و پرداخت یک میلیارد و ۲۵۶ میلیون ریال جریمه صادر کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران ادامه داد: عزم اداره تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران در مبارزه با کالای قاچاق و حمایت از تولید داخلی و هرگونه قانون شکنی جدی بوده و با متخلفان قاچاق در شهرستان‌های استان تهران برخورد می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه