سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

مهدی جمالی‌نژاد:

شهرسازی و معماری اخیرمان بیشتر به فضاهای مادی وصل شده است

رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها گفت: بسیاری از چالش‌ها به این دلیل است که ما در توسعه عمرانی سال‌های اخیر به جنبه‌های روحی، درونی و روانی جامعه توجه نکرده‌ایم. متأسفانه شهرسازی و معماری اخیرمان بیشتر به فضاهای مادی وصل و ما را از فضاهای معنوی و درونی دور کرده است

مهدی جمالی نژاد

به گزارش خبرگزاری موج مهدی جمالی‌نژاد ،  رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در نخستین اجلاس مجمع مشورتی رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها با بیان اینکه در سال‌های گذشته پروژه‌های عمرانی زیادی شکل گرفت اما با وجود اجرای پروژه‌های هزینه‌بر همچنان مشکلات به قوت خود باقی مانده‌اند، اظهار کرد: پل و تونل‌های زیادی ساخته شد اما آیا ترافیک حل شد؟ فرهنگسرا و پردیس‌های فرهنگی و ورزشی زیادی در این مدت ساخته شد اما آیا معضلات فرهنگی کم شد؟

وی با بیان اینکه سوال من این است که چرا با وجود همه این زیرساخت‌ها هنوز معضلات به قوت خود باقی است،اظهارکرد: همه مسئولان از گذشته تاکنون زحمت کشیده‌اند تا مشکلات حل شود اما می‌بینیم که موفقیتی حاصل نشده است.

جمالی‌نژاد اضافه کرد: بسیاری از چالش‌ها به این دلیل است که ما در توسعه عمرانی سال‌های اخیر به جنبه‌های روحی، درونی و روانی جامعه توجه نکرده‌ایم. متأسفانه شهرسازی و معماری اخیرمان بیشتر به فضاهای مادی وصل و ما را از فضاهای معنوی و درونی دور کرده است و می‌بینیم با اینکه اقدامات زیادی انجام شده اما آسایش و حفظ آسایش را ایجاد نکرده است.

وی با بیان اینکه شهرسازی و معماری جدید متأسفانه تهی است و این یک بحران جدی است، گفت: در گذشته معماری ما مبتنی بر دانش بومی، سازگاری با محیط زیست، ویژگی‌های منحصربه فرد هر منطقه و… بود اما حالا بیشتر از آنکه ما به معماران شهری، شهرسازان و یا مهندسان عمرانی نیاز داشته باشیم به حکیمان شهری نیازمندیم تا شاهد توسعه صرف شهرسازی و معماری نباشیم.

جمالی‌نژاد در پایان گفت: دبیرخانه شهرهای ایران فعال شده تا تجارب موفق شهرهای مختلف جمع‌آوری شود. این دبیرخانه پیش از این وجود داشت اما حالا فعال‌تر شده است تا بتوانیم شاخص‌ها و عناصر شهرهای ایرانی-اسلامی را احصا کنیم و در راستای حل مشکلات شهرهای فعلی اقدام کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه