سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

علی اعطا:

هزینه برگزاری انتخابات شورایاری‌ها به عهده شهرداری است

سخنگوی شورای شهر تهران گفت: هزینه برگزاری انتخابات شورایاری‌ها به عهده شهرداری است و در بودجه سنواتی نیز پیش‌بینی‌هایی در شهرداری صورت گرفته است.

علی اعطا عضو شورای اسلامی شهر تهران

به گزارش خبرگزاری موج، علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران در صد و چهل و هشتمین جلسه شورای شهر در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه امروز (۲۶ خرداد) ادامه بررسی آیین‌نامه انتخابات شورایاریها مورد بحث قرار گفت و موضوعاتی نیز باقی ماند. 

وی افزود: شورای راهبردی انتخابات در جلسه مطرح شد و در واقع این شورا بین بخشی است و دستگاه‌های مختلفی در آن تاثیر دارند که فرمانداری، پلیس، آموزش و پرروش، نماینده سپاه محمدرسول‌الله، اتاق اصناف،‌ نظام مهندسی‌،‌ نظام پزشکی و ... از جمله دستگاه‌های مرتبط با شورای راهبردی انتخابات شورایاری‌ها به شمار می‌رود. 

وی گفت: چهار وظیفه برای شورای راهبردی مشخص شده که تشکیل جلساتی به منظور هماهنگی بیشتر و تقویت فکری ستاد هماهنگی شورایاری‌ها از جمله اهداف این شورا بشمار می رود. 

اعطا خاطرنشان کرد: تشویق دیگر دستگاه‌ها برای برگزاری جلسات مرتبط و ارائه نقطه‌نظرات و سیاست‌ها برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات شورایاری‌ها از دیگر وظایف شورای راهبردی محسوب می‌شود. 

سخنگوی شورای شهر تهران در ادامه بیان داشت: تاکنون بی‌سابقه و کم سابقه بوده که به صورت کنونی دیدگاه‌ها به صراحت در صحن شورای شهر در زمینه شورایاری‌ها مطرح شود که خوشبختانه با جمع‌بندی و رأی‌گیری‌هایی درمورد چگونگی انتخابات برنامه‌هایی صورت گرفته است. 

وی عنوان کرد: مجموع تمهیدات برگزاری انتخابات شورایاری‌ها فراهم شده که ثبت‌نام آن بزودی آغاز می‌شود و تلاش می‌کنیم در آخر تیر انتخابات انجام گیرد. هرچند که فرمانداری باید تایید کند ولی باید توجه داشت که اگر تا ۱۴ روز پس از اعلام شورای شهر هیات تصویب اعتراضی نداشت تاریخ نهایی می‌شود. 

اعطا گفت: هزینه برگزاری انتخابات شورایاری‌ها به عهده شهرداری است و در بودجه سنواتی نیز پیش‌بینی‌هایی در شهرداری صورت گرفته است. 

وی در ادامه به موضوع تعدیل عوارض ساخت و ساز اشاره کرد و گفت: در اواخر سال ۹۷ مصوبه‌ای در شورا مورد تایید قرار گرفت که در مورد عوارض ساخت و ساز بود و شهرداری امروز لایحه یک فوریتی مربوطه را به شورا ارسال کرد که در صحن رأی‌گیری انجام گرفت و قرار شد سه‌شنبه جلسه فوق‌العادهای برای تعدیل ضرایب ساخت و ساز انجام گیرد. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه