مدیرکل دفتر توسعه سیستم‌های صندوق بازنشستگی کشوری خبر داد

تسهیل احراز هویت بازنشستگان و موظفین خارج از کشور

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه سیستم‌های صندوق بازنشستگی کشوری گفت: صندوق بازنشستگی کشوری به منظور تکریم هرچه بیشتر بازنشستگان خارج از کشور و سرعت بخشیدن به احراز هویت آنان، شرایط ویژه‌ای را ایجاد کرده است.

بازنشستگان

به گزارش خبرگزاری موج، بهروز انتظاری گفت: پیش از این بازنشستگان خارج از کشور تنها از طریق شناسه (ID) همیشگی یعنی cspfir قادر به برقراری ارتباط و انجام امور مربوط به احراز هویت خود بودند.

وی گفت: حضور ایرانیان مشترک صندوق بازنشستگی کشوری در اقصی نقاط جهان، گاهی ترافیک و زمان بر بودن انجام وظیفه و ارائه خدمت احراز هویت آنان را به همراه داشت. از این رو صندوق، در صدد برآمد با راه اندازی شناسه جدید، باعث کاهش ترافیک و افزایش رضایتمندی مشترکان خارج از کشور صندوق شود.

انتظاری با تاکید بر فعال بودن هر دو شناسه cspfir و cspf۲ در پیام رسان Skype گفت: همانند روال گذشته، مشترکان این صندوق می توانند از طریق ارتباط تصویری در پیام رسان Skype احراز هویت شده و پس از هماهنگی با موکل خود در داخل کشور، حقوق را دریافت کنند.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه سیستم های صندوق بازنشستگی کشوری درباره نحوه ثبت نام مشترکان صندوق، خاطر نشان ساخت: مشترکان صندوق می توانند با مراجعه به سایت صندوق به نشانی cspf.ir و انتخاب گزینه «بازنشستگان خارج از کشور» اطلاعات تکمیلی را در این مورد تکمیل کنند.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه