سرخط خبرها
  • دستگیری ۲۱ نفر از اراذل و اوباش مسلح در گیلان
  • پایان استقرار ۵۳ ساله زندان سلماس در محدوده شهری/ زندان جدید به بهره‌برداری رسید
  • ایزدیار در ۴۰۰ متر آزاد به سکوی سوم رسید؛ برنز شنای ناگویا
  • کشاورزان در برداشت محصولات زراعی و باغی تعجیل کنند
  • فروپاشی باند ۴ هزار میلیارد ریالی کلاهبرداری ملکی در نوار ساحلی مازندران
  • نبرد تراکتور و صنعت نفت در روز خداحافظی بیرانوند
  • پدر امیر سپهبد شهید سیدعبدالرحیم موسوی دارفانی را وداع گفت
  • صفرزاده طلایی شد؛ رکورد بازی‌های پاراآسیایی دوباره شکست
  • مهلت ثبت‌نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۵ اول آبان پایان می‌یابد
  • نیروی دریایی سپاه: چهار کشتی متخلف در حال انتقال محموله‌های نفتی مورد اصابت قرار گرفتند
  • بقائی خطاب به واشنگتن: بدعهدی خود را درمان کنید

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران خبر داد

پوشش امدادی مراسم ۲۲ بهمن پایتخت با حضور بیش از ۳۰۰ امدادگر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران از پوشش امدادی مراسم ۲۲ بهمن با حضور بیش از ۳۰۰ امدادگر خبر داد.

22 بهمن

به گزارش خبرگزاری موج، حسین کتابدار درباره پوشش امدادی مراسم ۲۲ بهمن در شهر تهران گفت: ۳۰۰ امدادگر خواهر و برادر این جمعیت، متشکل از نیروهای کادر و داوطلب، نسبت به پوشش امدادی و خدمت رسانی به هموطنان شرکت کننده در مراسم این روز در شهر تهران اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: امدادگران این جمعیت با حضور در ۳۰ پست در نظر گرفته شده در طول مسیر برگزاری این مراسم و با پشتیبانی ۲۶ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲ دستگاه موتور آمبولانس، یک دستگاه خودروی ارتباطات، یک دستگاه خودروی فرماندهی و ۱۶ خودروی عملیاتی، نسبت به پوشش امدادی هموطنان در این مراسم بزرگ خواهند پرداخت.

به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران،چادرهای اسکان اضطراری ویژه سالمندان نیز توسط این جمعیت و در طول مسیر برگزاری مراسم در نظر گرفته شده است که به راهپیمایان خدمت رسانی خواهد کرد.

 وی با اشاره به وجود دو مرکز خدمات درمانی این جمعیت با حضور پزشکان داوطلب، در میدان انقلاب و آزادی اظهار داشت: در پوشش امدادی این شهرها، ۱۲ دستگاه آمبولانس و ۱۲ دستگاه خودروی عملیاتی نیز پشتیبان عوامل عملیاتی حاضر در مراسم خواهد بود.

بنابر اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، کتابدار گفت: ۱۶۵ نفر از امدادگران کادر و داوطلب این جمعیت، در شهرهای اصلی استان تهران نسبت به پوشش امدادی مراسم بزرگداشت این روز ملی اقدام خواهند کرد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه