سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان خبر داد:

طرح توانمندسازی مؤسسین و مدیران آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد در اصفهان

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان از برگزاری اولین دوره طرح توانمندسازی مؤسسین و مدیران آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد در اصفهان خبر داد.

اصفهان-+مدیر+کل+فنی+و+حرفه+ای

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، آرش اخوان طبسی گفت: اولین دوره طرح توانمندسازی مؤسسین و مدیران آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد با عنوان "اصول حاکمیت آموزشی" در استان اصفهان برگزار گردید.

وی در تشریح این خبر گفت: در راستای نیاز آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد در حوزه ارتقاء مهارت، با همکاری اداره کل، خانه مهارت و مؤسسه بشری پژوه سمینار طرح توانمندسازی مؤسسین و مدیران آموزشگاههای آزاد با حضور دکتر علوی استاد دانشگاه شیراز، فرناز تهرانپور کارشناس آموزش شرکت بشری پژوه پارک علم و فناوری خراسان، حسین مصلی نژاد رییس اداره مؤسسات کارآموزی آزاد و مشارکت های مردمی استان، محمد دهقانی رییس کانون انجمن صنفی آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد استان و ۶۰ نفر از مؤسسین و مدیران آموزشگاههای آزاد در محل سالن شهید بهشتی اصفهان برگزار گردید.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان بیان داشت: این دوره های آموزشی با ارائه ۴ فصل با موضوع اصول حاکمیت آموزشی "الگوی آموزشگاه داری"، بالنده سازی اعضای هیئت مدیره "ویژه آموزشگاههای حقوقی آزاد"، بازاریابی و مدیریت بازار "بازارشناسی، بازارسازی و بازارداری در آموزشگاهها" و اصول برندسازی در آموزشگاهها  با هدف توانمندسازی آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد استان اصفهان به صورت جداگانه برگزار می گردد.

آرش اخوان خواستار توجه ویژه مدیران آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد در استفاده بهینه از این دوره های آموزشی شد و افزود: ارزیابی امروز برای ادامه مسیر باارزش بوده و اهمیت ویژه ای دارد.

وی با اشاره به دغدغه های آموزشگاههای آزاد گفت: متأسفم که در مجموعه اقتصادی کشور در سبد خانوار جایگاهی برای آموزش های مهارتی برای مردم تعریف نشده است و این در حالی است که اگر کسی در مراکز آموزش فنی و حرفه ای مهارتی ببیند هرجای دنیا باشد زمینه اشتغال برایش فراهم است.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اصفهان خطاب به مدیران آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد استان گفت: قدر خود را بدانید زیرا هدف نهایی این دوره این است که به شما ثابت کند با رعایت اصول بازاریابی آموزشی می توانید انسان موفقی باشید.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه