سرخط خبرها
  • تبدیل سالن لیگ ملت های والیبال به سونا با ۳۰ درجه گرما
  • هلال‌احمر برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان ونزوئلا اعلام آمادگی کرد
  • طرح ۵۶ بندی آلمان برای ممنوعیت حضور کودکان در فضای مجازی
  • اسکورت ۴ طرفه ایران در سیاتل
  • درخشش تیم ملی المپیاد جغرافیای ایران در رقابت‌های بین‌المللی
  • قوه قضائیه: خبر ممنوعیت شعار علیه آمریکا جعلی است
  • پیر ترین زن ایران در ۱۴۰ سالگی درگذشت
  • عارف: مردم اصلی‌ترین میزبانان بدرقه آقای شهید ایران هستند
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده

توجه ویژه بر محتوا و برنامه های آموزش پیش دبستانی

وزیر آموزش و پرورش بر لزوم توجه جدّی بر محتوا و برنامه های دوره ‌آموزش پیش دبستانی تأکید کرد.

OSiaPC25G1bP

به گزارش خبرگزاری موج، پیش از ظهر امروز علی اصغر فانی در نشست مدیران معاونت آموزش ابتدایی که با حضور فاضل مدیر کل دفتر وزارتی، علیرضا جدایی رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی، رضا مددی رئیس ستاد اجرای سند تحول بنیادین و جبار رضایی مشاور وزیر آموزش وپرورش در ساختمان مرحوم علاقه مندان برگزار شد، با اشاره به مشکلات آموزش وپرورش از لحاظ منابع اعتباری و شرایطی که آموزش وپرورش در دولت یازدهم از بابت میراثگذشته در اختیار گرفته است، گفت: بسیاری از اقدامات مثبت آموزش وپرورش از سال ۹۲ تاکنون حاصل تدبیر مدیران و معلمان عزیز است که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی ارائه گزارش مدیریتی در پایان هر دولت و در بخش های گوناگون را طبیعی خواند و تصریح کرد: هر چقدر گزارش های ارائه شده در معاونت ها همراه با اصول علمی و مبتنی بر اسناد بالادستی مانند سند تحول بنیادین و برنامه های آموزش وپرورش به مجلس شورای اسلامی باشد، قطعاً از اعتبار بالاتری برخوردار خواهد بود.

عضو کابینه تدبیر وامید خاطرنشان کرد: در تنظیم این نوع گزارش ها باید تحلیلی کلان از شرایط آموزش وپرورش قبل از این دولت تصویرشده، سپس چالش ها و نقایص کار در حوزه موردنظر احصا و در نهایت برنامه ها و اقدامات صورت گرفته برحسب اولویت ارائه شود.

فانی افزود: تعدد برنامه ها بدون اولویت بندی نه تنها مثبت نیست، بلکه باعثمی شود بعضی برنامه ها در طول زمان به فراموشی سپرده شود و علی رغم ویژگی های مدیریتی قابلیت استفاده نداشته باشد.

وی به تدوین و مستندسازی اقدامات جدیدو منحصر به فرد آموزش وپرورش در این دولت تأکید کرد وگفت: بخشی از اقدامات آموزش وپرورش، ادامه کار مطابق با برنامه ها، اهداف سیاست های کلان کشور است که باید به سرانجام برسد.

وزیر آموزش وپرورش تأکید براستفاده از ظرفیت رسانه ملی در بازتاب اقدامات آموزش وپرورش، تصریح کرد: در کنار گزارش مدیریتی بخش های مختلف، حتماً مستندسازی تصویری از برنامه ها و اقدامات خود تهیه کنید تا بتوانیم اقدامات و عملکرد آموزش وپرورش را به مردم کشور اطلاع رسانی کنیم.

عضو کابینه تدبیر وامید درخصوص چالش های معاونت آموزش ابتدایی، خاطرنشان کرد: بهسازی نیروی انسانی دوره ابتدایی، هماهنگی در اجرای طرح تدبیر و تعالی مدیریت در مدارس ابتدایی، برقراری حق کوچ عشایری معلمان عشایری و بررسی مشکلات کلاس های چند پایه باید در کارگروه های تخصصی و مطالعاتی پی گیری شود تا بتوانیم شرایط عملیاتی شدن آن را فراهم کنیم.

گفتنی است؛ در ابتدای این مراسم مدیر کل دفتر پیش دبستانی، مدیر کل دفتر دبستانی ومدیر کل دفتر آموزش وپرورش عشایری به صورت مفصل به ارائه گزارش عملکرد حوزه خود در مدت ۲ سال و نیم فعالیت در دولت یازدهم پرداختند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه