سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی

عده‌ای در داخل کشور در حال خط دادن به آمریکا و اسرائیل هستند

نماینده سابق مردم شهرضا در مجلس گفت: متأسفانه عده‌ای در داخل با اعمال و حرکات خود در حال خط دادن به آمریکا و اسرائیل هستند.

به گزارش خبرگزاری موج؛ آیت‌الله شیخ قدرت‌الله نجفی عصر امروز در جمع مسؤولین ادارات و نهادهای شهرضا با بیان این‌که هدف حادثه هفتم‌تیر ضربه زدن به نظام اسلامی بود، اظهار داشت: عاملی که موجب شد این ترور و سایر ترورها به نتیجه نرسد، اتحاد مردم کشور با یکدیگر بود.

شهید زنده حادثه هفتم‌تیر افزود: اما با تمام تلاش‌های دشمن این راه ادامه دارد و هم‌اکنون رهبری شجاع، متدین، قاطع و نفوذناپذیر در حال اداره این مملکت هستند.

آیت‌الله نجفی بیان کرد: وقتی ایشان می‌گویند اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید، این حرف یک حرف قرآنی است و ایشان از خودشان چیزی نمی‌گویند.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که مقام معظم رهبری از ما چیزی جز شناخت خط امام و حرکت در این خط نمی‌خواهند، گفت: مقام معظم رهبری در این ایام مدام بر پروژه نفوذ تأکید می‌کنند و این تأکید را آن‌قدر ادامه دادند تا به نفوذ به سطوح عالی نظام نیز رسیدند و متذکر آن شدند.

وی ادامه داد: متأسفانه وضع تا جایی پیش رفته است که عده‌ای در داخل با اعمال و حرکات خود در حال خط دادن به آمریکا و اسرائیل هستند.

 
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه