سرخط خبرها
  • مهلت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی حداکثر تا ۲۰ تیرماه
  • چهره‌های بین‌المللی رسانه، بازتاب جهانی تشییع و جنگ روایت‌ها را بررسی کردند
  • سنتکام مدعی پایان حملات به ایران شد
  • افزایش ۴ دلاری قیمت نفت
  • سردار محبی: یک فروند پهپاد MQ۹ در آسمان خورموج ساقط شد
  • اعلام لیست تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
  • پروازهای شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به روال عادی بازگشت
  • قالیباف: ما اهل عقب کشیدن و کوتاه آمدن نیستیم

پرونده قضایی رییس پارلمان عراق بسته شد

هیات قضائی عراق امروز(سه شنبه) تاکید کرد که به دلیل کافی نبودن شواهد، پرونده اتهام علیه رئیس پارلمان را مختومه اعلام کرده است.

به گزارش خبرگزاری موج، عبدالستار بیرقدار، سخنگوی هیات قضائی عراق در بیانیه‌ای عنوان داشت: هیات قضائی تحقیقات که برای انجام بررسی‌ها در خصوص اتهامات مطرح شده از سوی وزیر دفاع علیه رئیس پارلمان تشکیل شده بود، تصمیم گرفت تا امروز شواهد موجود در خصوص متهم سلیم جبوری، رئیس پارلمان را ناکافی اعلام کند.

بیرقدار افزود: با تکیه بر ماده ۱۳۰ - ب از قانون محاکمه‌های جزایی، این هیات تصمیم گرفت تا رئیس پارلمان را آزاد کرده و پرونده وی را ببندد.

سلیم جبوری امروز در مقابل هیات قضایی مکلف به انجام تحقیقات درخصوص اتهام‌هایی حضور یافت که از زبان خالد عبیدی، وزیر دفاع در جلسه استیضاحش در هفته قبل مطرح شده بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه