سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

تنگه بسفر بازگشایی شد

تنگه بسفر استانبول که دیروز همزمان با کودتای نافرجام در ترکیه برای ساعاتی بسته شده بود، به روی کشتی ها و تانکرها بازگشایی شده است.

U6mM9JXLmAgK

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، مقامات دریایی ترکیه که اوایل روز شنبه و بعد از تلاش برای انجام یک کودتای نظامی، برای ساعاتی تنگه بسفر در استانبول را به روی تانکرها بسته بودند، این تنگه را بازگشایی کردند.

تنگه بسفر یکی از مهمترین گذرگاه های جهان در زمینه ترانزیت دریایی نفت است که روزانه بیش از ۳ درصد از عرضه نفت جهان عمدتا از روسیه و حوزه دریای خزر از طریق این تنگه ترانزیت می شود. این گذرگاه آبی ۱۷ مایلی، دریای سیاه را به دریای مدیترانه متصل می کند. تنگه بسفر همچنین محل عبور مقادیر فراوانی غلات صادراتی روسیه و قزاقستان به بازارهای جهانی است. روز شنبه، به دنبال بروز درگیری ها در آنکارا و استانبول نیروهای وفادار به دولت ترکیه تلاش برای کودتا را ناکام گذاشتند. نهاد کشتیرانی ترکیه جی ای سی اعلام کرد، ترافیک دریایی پس از چند ساعت تعطیلی به دلیل امنیتی بازگشایی شده است و کشتی ها اکنون قادرند مجددا از طریق تنگه بسفر که استانبول را به دو بخش اروپایی و آسیایی تقسیم می کند، عبور کنند. سخنگوی شرکت خط لوله نفت ترنس نفت روسیه اعلام کرد، بندر اصلی نووروسیسک در دریای سیاه به صورت عادی فعالیت می کند و صرف نظر از هر اتفاقی که در بسفر رخ می دهد، تانکر به مقدار کافی در اطراف این بندر وجود دارد تا بتواند تا ۲۵ جولای فعالیت های بارگیری خود را بدون وقفه انجام دهد. آمارهای رویترز در زمینه ردگیری تانکرها نشان می دهد که حدود ۱۰ تانکر نفتی در ساحل استانبول در جنوب تنگه لنگر انداخته اند و همچنان در انتظار دریافت دستورالعمل برای عبور از بسفر هستند. همچنین مقادیر زیادی نفت از حوزه خزر و کشورهایی نظیر آذربایجان و قزاقستان از طریق خاک ترکیه به پایانه های صادراتی در ساحل دریای مدیترانه از جمله بندر سیهان انتقال می یابد. یک منبع آگاه در شرکت انرژی سوکار آذربایجان گفته، نقل و انتقال نفت به بندر سیهان در جریان اتفاقات روز شنبه مختل نشده است.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه