سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

کشورهای حامی تروریسم باید مجازات شوند

وزارت خارجه سوریه در پی انفجار تروریستی روز گذشته در حسکه دو نامه خطاب به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت نوشت.

RYFrgBRoIj1h

به گزارش خبرگزاری موج، وزارت خارجه سوریه در پی انفجار تروریستی اخیر در حسکه در شمال سوریه دو نامه خطاب به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت نوشت.

وزارت خارجه سوریه در این دو نامه تاکید کرد که انفجار تروریستی روز گذشته در شهر حسکه در راستای اجرای سیاستهای حامیان گروههای تروریستی در ریاض، آنکارا، دوحه و کشورهای غربی معروف صورت گرفته است و هدف از اینگونه اقدامات تروریستی طولانی کردن بحران سوریه و افزایش درد و رنج مردم این کشور است.

وزارت خارجه سوریه در ادامه این نامه از سازمان ملل و شورای امنیت خواست که اقدامات فوری بازدارنده ای علیه حامیان گروههای تروریستی بویژه رژیمهای حاکم در آنکارا، ریاض، دوحه انجام دهد.

وزارت خارجه سوریه در پایان این دو نامه تاکید کرد که جنایات تروریستی هرگز دولت سوریه را از ادامه مبارزه با تروریسم بین المللی منصرف نمی کند و از عزم آن برای تلاش در راستای تحقق راه حل سیاسی بحران نمی کاهد.

در پی انفجار تروریستی در شهر الحسکه در شمال شرق سوریه که در شب عید فطر رخ داد، ۱۶ تن کشته و ۵۰ نفر نیز زخمی شدند.

گروه تروریستی داعش انفجار تروریستی در حسکه را بر عهده گرفت.

حَسَکه یکی از استان‌های کردنشین سوریه در شمال شرقی این کشور است. شهر حسکه مرکز استان حسکه ‌است و شهرهای قامشلی، دیرک، رأس العین و عمودا از مهمترین شهرهای این استان به شمار می‌روند.

گروه تروریستی داعش از طریق خودروهای بمب‌گذاری شده و بمب مناطق مسکونی حسکه و حومه آن را هدف قرار می دهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه