سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مالیات فلسطینی‌ها را به تشکیلات خودگردان نمی دهیم

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از حمله شهادت طلبانه امروز صبح در الخلیل تصمیم به تنبیه مالی تشکیلات خودگردان گرفته و گفته که فعلاً مالیات جمع‌آوری شده از فلسطینی‌ها را به این تشکیلات نخواهد داد.

به گزارش خبرگزاری موج؛ پس از حمله شهادت‌طلبانه یک جوان فلسطینی به صهیونیست‌ها در شهر الخلیل، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که انتقال مالیات جمع‌آوری شده از فلسطینی‌ها برای تشکیلات خودگردان را متوقف می‌کند.

دیروز بود که یک جوان مسلح فلسطینی، سرنشینان شهرک‌نشین یک خودرو را به رگبار بست؛ یکی از سرنشینان کشته شد و ۳ نفر زخمی شدند.

کانال ۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که جوان عامل حمله، به کودکان حاضر در خودرو شلیک نکرده است.

نتانیاهو در واکنش به این حمله از تنبیه مالی تشکیلات خودگردان خبر داد. صهیونیست‌ها به عنوان مأمور مالیاتی تشکیلات خودگردان در اراضی اشغالی عمل می‌کنند و پول‌ها را برای تشکیلات خودگردان ارسال می‌کنند؛ روندی که حالا قرار است قطع شود.

این البته اولین بار نیست که مالیات فلسطینی‌ها گروگان صهیونیست‌ها می‌شود.

دی ماه سال ۱۳۹۳ بود که رژیم صهیونیستی برای فشار آوردن به «محمود عباس» و برای ممانعت از به رسمیت شناخته شدن فلسطین در سازمان ملل و عدم شکایت از اسرائیل به دادگاه لاهه، ۱۲۷ میلیون دلار از مالیات فلسطینی‌ها را ضبط کرد.

 
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه