سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

رفع تصرف پنج هزار هکتار از اراضی ملی در آذربایجان شرقی

مدیر مهندسی رودخانه‌ها و سواحل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌ شرقی از آزادسازی و بازگشایی حدود ۶۵۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و مسیل‌های اولویت‌دار استان از سال ۱۳۹۰ تاکنون و اعاده حدود پنج هزار هکتار از اراضی ملی خبر داد.

اراضی ملی
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، علی آخوندزاده با تشریح اقدامات انجام‌شده در حوزه مهندسی رودخانه‌ها و سواحل، اظهار کرد: حدود ۲۵ هزار کیلومتر رودخانه و مسیل در استان وجود دارد که تاکنون ۱۷ هزار کیلومتر از این مسیرها شناسایی شده و برای حدود ۲ هزار کیلومتر از بازه‌های خطرساز و اولویت‌دار نیز برنامه‌ریزی لازم جهت آزادسازی و بازگشایی انجام گرفته است.

وی افزود: شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌ شرقی با وجود محدودیت‌های اعتباری، از سال ۱۳۹۰ تاکنون حدود ۶۵۰ کیلومتر از رودخانه‌ها و مسیل‌های اولویت‌دار استان را آزادسازی و بازگشایی کرده و از سال ۱۳۹۸ با ابلاغ استانداری، همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی و استفاده از ظرفیت ماشین‌آلات سنگین این دستگاه‌ها در کنار امور و ادارات منابع آب نیز برای تسریع در اجرای عملیات آزادسازی و بازگشایی رودخانه‌ها و مسیل‌های اولویت‌دار تقویت شده است.

آخوندزاده با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوضه آبریز دریاچه ارومیه، گفت: بیش از ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های منتهی به دریاچه ارومیه آزادسازی و بازگشایی شده و بیش از سه هزار هکتار از اراضی بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها نیز رفع تصرف و اعاده شده که این آمار برای کل استان رفع تصرف پنج هزار هکتار است. این اقدامات با افزایش ظرفیت عبور جریان آب به میزان حدود ۵۰۰ میلیون مترمکعب، علاوه بر کاهش خطر و خسارات ناشی از سیلاب، در تسهیل ورود آب به بستر دریاچه ارومیه نیز اثرگذار بوده است.

وی ادامه داد: عملیات آزادسازی و بازگشایی مجموع ۱۵۰ کیلومتر از مسیرها در شهرستان تبریز انجام شده و حدود ۹۵۶ هکتار از اراضی آزاد شده است. این میزان در شهرستان اسکو ۱۰۰ کیلومتر و حدود ۹۸۲ هکتار و در شهرستان مرند ۷۹ کیلومتر و حدود ۴۵۷ هکتار بوده است که بخشی از این اقدامات با استفاده از منابع طرح و بخشی با همکاری و ماشین‌آلات سایر دستگاه‌های اجرایی انجام شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه