بازسازی آسیب های جنگ به اورژانس آذربایجان شرقی/ انجام ۹۵۲ ماموریت جنگی

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به انجام ۹۵۲ مأموریت مرتبط با «جنگ رمضان» گفت: سه پایگاه، سه دستگاه آمبولانس و سه امدادگر عملیاتی از ابتدای جنگ تحمیلی تاکنون آسیب دیده‌اند.

اورژانس تهران
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، سعید قدیمی روز شنبه اظهار کرد: پایگاه‌های تبریز، میانه و سراب در جنگ آسیب دیدند که از این تعداد، دو پایگاه به همت تیم توسعه به چرخهٔ خدمت‌رسانی بازگشت و هر سه خودروی آسیب‌دیدهٔ اورژانس نیز پس از تعمیرات لازم، اکنون در عملیات‌های مختلف امدادرسانی به کار گرفته می‌شوند.

وی افزود: دو امدادگر مجروح از پایگاه میانه و یک نفر دیگر از پایگاه سراب هستند.

قدیمی متوسط زمان رسیدن گروه‌های امدادی اورژانس به محل حملات دشمن صهیونیستی-آمریکایی را بین پنج تا ۱۵ دقیقه اعلام و تصریح کرد: استقرار اورژانس در مراسم تشییع پیکر شهدای جنگ نیز از همان ابتدا همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به همکاری عالی و هماهنگ با جمعیت هلال‌احمر آذربایجان شرقی گفت: عملیات آواربرداری و نجات عمدتاً بر عهدهٔ هلال‌احمر است؛ البته در برخی مأموریت‌ها، همکاران اورژانس نیز در کنار آنان کمک می‌کنند.

قدیمی همچنین تعداد مجروحان حملات دشمن صهیونیستی-آمریکایی از آغاز جنگ تا پایان روز جمعه، ۱۴ فروردین را یکهزار و ۴۴۳ نفر اعلام کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه