سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

هشدار افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در آذربایجان‌شرقی تا پایان هفته

رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه از امروز تا پایان هفته، جوی به نسبت پایدار در استان حاکم خواهد بود، گفت: این وضعیت موجب افزایش غلظت آلاینده‌های جوی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت استان به ویژه تبریز می‌شود.

آلودگی هوا
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، محمد امیدفر افزود: بر اساس آخرین نقشه های پیشیابی هواشناسی و تصاویر ماهواره ای، در این بازه زمانی شدت وزش باد خیلی کم خواهد بود بنابراین به دلیل انباشت آلاینده های جوی از کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت استان کاسته می شود.

وی اظهار کرد: تمام گروه های سنی به ویژه کودکان، سالمندان و بیماران قلبی و تنفسی در این مدت از تردد غیرضروری در فضای آزاد به ویژه مناطق آلوده شهرهای صنعتی و پرجمعیت و انجام فعالیت های ورزشی خودداری کنند.

رییس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه از امروز تا پایان هفته دمای هوای استان نیز به طور نسبی افزایش می یابد، گفت: در روزهای جمعه و شنبه هفته آینده احتمال ورود سامانه بارشی به جو استان وجود دارد.

امیدفر، ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته تیکمه داش با دمای منفی ۱۶ درجه سردترین و خداآفرین با دمای مثبت هفت درجه سانتیگراد گرمترین شهر استان بودند و دمای تبریز در این بازه زمانی در سردترین زمان به منفی پنج درجه و در گرمترین زمان به منفی یک درجه سانتیگراد رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه