اهدای ۸۷۰ بسته تحصیلی به دانش‌آموزان تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان تبریز

دادستان مرکز استان و رئیس هیئت‌ مدیره انجمن حمایت از زندانیان تبریز، از توزیع ۸۷۰ بسته تحصیلی میان دانش‌آموزان خانواده‌های زندانیان خبر داد.

محبوب علیلو
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، محبوب علیلو، دادستان مرکز استان و رئیس هیئت‌ مدیره انجمن حمایت از زندانیان تبریز، از توزیع ۸۷۰ بسته تحصیلی میان دانش‌آموزان خانواده‌های زندانیان خبر داد و گفت: این اقدام همزمان با بازگشایی مدارس و در راستای کاهش فشارهای اقتصادی و روانی بر خانواده‌ها صورت گرفت.

وی با اشاره به ارزش مجموع این بسته‌ها که بالغ بر یک میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان بوده است، گفت: این طرح با هدف ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی، رفع نیازهای تحصیلی دانش‌آموزان و با همکاری نهادهای حمایتی و خیرین نیکوکار به اجرا درآمده است.

دادستان تبریز نقش خیرین و نهادهای حمایتی را در پیشبرد اهداف اجتماعی حیاتی دانست و گفت: این اقدام نه تنها پاسخگوی بخشی از نیازهای آموزشی دانش‌آموزان تحت پوشش انجمن است، بلکه نماد توجه جامعه به اقشار آسیب‌پذیر و تلاشی برای ساختن آینده‌ای روشن‌تر برای همه محسوب می‌شود.

علیلو خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی از طرح‌هایی که منجر به کاهش فشارهای اقتصادی و روانی بر خانواده‌های زندانیان و ارتقای سطح زندگی آنان شود، حمایت می‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه