شهردار تبریز؛

۳۲ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت برای حمل و نقل عمومی تبریز اختصاص یافت

شهردار تبریز گفت: ۳۲ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت برای اجرای طرح های حمل و نقل عمومی این شهر با پیگیری‌های بانک مرکزی اختصاص یافت.

شهرداری تبریز
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، یعقوب هوشیار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: از این میزان اوراق مشارکت ۲۵ هزار و ۵۰۰ ریال برای اجرای طرح قطارشهری و ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای توسعه ناوگان اتوبوسرانی این شهر اختصاص یافته است.

وی اظهار کرد: انتشار اوراق مشارکت شهرداری تبریز نقش بسزایی در سرعت بخشی به عملیات اجرایی خطوط قطارشهری و توسعه و به‌ روزرسانی ناوگان مدرن اتوبوسرانی این شهر دارد.

شهردار تبریز گفت: این اوراق با عاملیت و ضمانت بانک شهر و با نرخ سود علی‌الحساب ۲۳ درصد، دارای سر رسید چهار ساله، معاف از مالیات و با پرداخت سود هر سه ماه یک بار به خریداران عرضه شد.

هوشیار، ادامه داد: فرایند اختصاص و عرضه این اوراق از ۲۸ اسفند سال گذشته آغاز شد و پس از انجام مراحل قانونی، ۱۴ تا ۲۶ مرداد امسال در شعب منتخب بانک شهر انجام شد و در بازه ۱۰ روز، تمامی اوراق عرضه‌ شده به فروش رسید.

وی با بیان اینکه این منابع مالی علاوه بر ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان، سهم چشمگیری در کاهش آلودگی هوا و ترافیک شهری ایفا می کند، یادآور شد: تلاش می شود با پشتوانه این منابع مالی مراحل اجرای خطوط قطارشهری و توسعه ناوگان حمل‌ و نقل عمومی مدرن تبریز شتاب بگیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه