استقبال تراکتور از بررسی پرونده های باشگاه در مراجع بین‌المللی

هیأت‌ مدیره باشگاه تراکتور ضمن استقبال از ارجاع پرونده علیرضا بیرانوند به مراجع بین‌المللی اعلام کرد: موضوع شعارهای نژادپرستانه علیه هواداران تراکتور نیز از طریق FIFA و سایر نهادهای ذی‌ربط بین‌المللی پیگیری خواهد شد.

تراکتور تبریز
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، هیأت‌مدیره این باشگاه در امروز، با بررسی جزئیات رأی اعلام‌شده در پرونده علیرضا بیرانوند و موضع‌گیری‌های اخیر باشگاه پرسپولیس، تصمیماتی اتخاذ کرد.

در این جلسه، اعضای هیأت‌مدیره با تأکید بر مواضع مالک باشگاه مبنی بر ارجحیت منافع و مصالح ملی بر اختلافات فوتبالی و ضرورت پرهیز از تنش، رفتار اخیر باشگاه پرسپولیس را در تضاد با این اصل دانسته و آن را اقدامی در جهت تشدید فضای متشنج در افکار عمومی و شبکه‌های اجتماعی و تحریک هواداران عنوان کردند.

اعضای هیات مدیره باشگاه تراکتور اظهارات اخیر برخی مقامات باشگاه پرسپولیس را ناشی از سوءتفاهم و سوءاستفاده از حسن نیت باشگاه تراکتور دانسته و در همین راستا، ضمن استقبال از تصمیم پرسپولیس برای پیگیری پرونده در مراجع بین‌المللی، طی مصوبه‌ای، واحد حقوقی باشگاه را مأمور بررسی دقیق رأی صادر شده و تهیه مستندات کامل کردند.

اعضای هیأت‌مدیره باشگاه تراکتور معتقدند که با توجه به مستندات موجود، بررسی این پرونده در مراجع بین‌المللی و بدون در نظر گرفتن ملاحظات و مصالح داخلی، حقیقت را روشن خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه