سرخط خبرها
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

امام جمعه تبریز:

دولت‌مردان و مراکز اقتصادی بیش از پیش برای ازدواج جوانان همت کنند

امام جمعه تبریز گفت: بحث ازدواج باید مقدمات فراهم شود که وظیفه‌ی دولتمردان و مراکز اقتصادی است تا بیش از پیش برای ازدواج جوانان همت کنند.

نماز جمعه تبریز
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل در خطبه‌های نماز جمعه تبریز اظهار کرد: اسرائیل خیال می‌کند با آشفتگی که در منطقه ایجاد شده می‌تواند سوریه و کشورهای منطقه را تصاحب کند در حالی که این رژیم کودکش، خبیث‌ترین رژیم در اذهان تمام مردم جهان است.

وی با بیان اینکه ما از حاکمان سوریه انتظار داریم امنیت، جان، مال و ناموس مردم سوریه را در هر ادیانی حفظ کند، گفت: در خصوص کسی که دین و مذهبی غیر از آنها دارد نباید حقوق بشر را زیر پا بگذارند ما مردم انقلابی و مومن ایران از حاکمان امروزی این انتظار را داریم.

وی به صرفه جویی در انرژی اشاره کرد و افزود: ناترازی انرژی در کشور وجود دارد حال کاری نداریم که آیا واقعا کمبود داشتیم یا با سو مدیریت چنین اتفاقی افتاده است؟.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری اصل ادامه داد: در حفظ محیط زیست کوشا باشیم و از نعمت‌های طبیعی که خداوند در اختیار ما گذاشته حفاظت کنیم تا برای نسل‌های آینده هم باقی بماند.

خطیب نماز جمعه تبریز افزود: کمک استان به لبنان و غزه قابل ستایش است اما باز هم برای بازسازی مراکزی که بمباران شده نیاز به کمک مومنین است.

وی به پویش یک فرزند بیشتر اشاره کرد و گفت: در بحث ازدواج باید مقدمات فراهم شود که وظیفه‌ی دولتمردان و مراکز اقتصادی است تا بیش از پیش برای ازدواج جوانان همت کنند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی اظهار کرد: اگر این پویش را رعایت نکنیم در آینده گرفتار پایین آمدن نرخ باروری و جمعیت خواهیم شد و به طبع آن نصف جمعیت ما بزرگسالان خواهد بود که نیاز به حفاظت داشته و دولت باید با خرج بیشتر آنها را اداره کند. و بدتر از این موضوع جمعیت کم مساوی با از دست دادن نیروهای فعال جوان است. کشوری که نیروی جوان فعال نداشته باشد به اندک حادثه‌ای مشکلات برای آن پیش می‌آید.

وی با بیان اینکه اگر ۱۰ سال سیاست یک فرزند بیشتر را ادامه دهیم کشور از خطر اصلی رهایی یافته و به غلتک افزایش جمعیت می‌رسد، گفت: در بین نماز از کسانی که چندین فرزند دارند تقدیر و تشکر خواهیم کرد.

وی به سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی به فرمان امام(ره) اشاره کرد و افزود: آن مرد هر چه ابداع کرده است حسنه‌ی کوثری بوده که اکنون نتایج آن را در کشور می‌بینیم و امروز شاهد هستیم که به واسطه‌ی ۲۶ هزار معلم که نهضت سواد آموزی دارد میلیون‌ها بی سواد شهری و روستایی سواد دار شدند.

امام جمعه تبریز ادامه داد: ۳۰۰ هزار نفر از عشایر، ۹۰۰ هزار نفر از اتباع بیگانه، ۷۰۰ هزار نفر زندانیان و ۵۰۰ هزار نفر از سربازان توسط این معلمان سواد در شدند.

وی بیان کرد: در شهر اصفهان در سنین ۱۰ الی ۵۹ سال بی سواد وجود ندارد.

وی به ۹ دی روز بصیرت و میثاق اشاره کرد و افزود: ما هر سال باید این روز را ارج بنهیم و مراسم بگیریم به خاطر اینکه فتنه‌ی عظیمی که دشمنان خارج نشین برای انقلاب تدارک دیده بودند با دست خود مردم برچیده شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه