سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

شهردار تبریز:

تملک ۴۱۶ هکتاری باغات قدیمی با هدف احیای باغشهر تبریز

شهردار تبریز به تشریح پروژه های بزرگ شهرداری در راستای حفظ و احیای باغات شهر پرداخت و گفت: تملک ۴۱۶ هکتار از باغات تبریز در سال‌های اخیر شروع شده است.

شهرداری تبریز
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

،  یعقوب هوشیار احیای باغات تبریز را یکی از اقدامات اساسی مدیریت شهری دانست و اظهار کرد: در نقاط مختلف شهر باغات قدیمی شناسایی، تملک و عملیات عمرانی احیا شروع شده است.

وی در ادامه احیای باغ چلبی را یکی از این اقدامات برشمرد و اظهار کرد: احیای باغ چلبی به مساحت ۳۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع یکی از پروژه‌هایی است که برای تملک آن بالغ بر ۳۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و عملیات احداث پارک کودک بزودی آغاز می‌شود.

شهردار تبریز همچنین شروع تملک ۱۰۰ هکتاری باغات لاله در جنوب شهر را از دیگر اقدامات اساسی در راستای احیای باغشهر تبریز خواند و گفت: باغات لاله به مثابه هویت تاریخی- باغشهری تبریز، شامل چندین فقره قنات و استخر (گول) است و تنها ۱۶ هکتار از تملک باغات لاله باقی مانده که توافقاتی نیز در این مورد انجام یافته است.

وی ادامه داد: پروژه "پارک شهربانو" با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان با ۱۷ هکتار مساحت که در قسمت‌های تملک شده باغات لاله واقع شده به عنوان پروژه‌ای فاخر و ماندگار در حال احداث است.

شهردار تبریز گفت: با احداث پارک شهربانو، شاهد توسعه ۱۷ هکتاری زیرساخت‌های فرهنگی، آموزشی، ورزشی، تفریحی و فضای سبز در شهر خواهیم بود و این پارک ظرفیت خوبی برای بهره‌مندی بانوان تبریز از امکانات تفریحی و آموزشی ایجاد خواهد کرد.

هوشیار همچنین با بیان اینکه پارک بزرگ تبریز یکی از ثروت‌های عظیم فضای سبز شهر است، خاطر نشان کرد: تملک باغات پارک بزرگ تبریز از سالیان متمادی شروع شده و در دوره‌های مختلف مدیریت شهری از ۸۰۰ هکتار تاکنون ۳۰۰ هکتار تملک شده است و ضرورت دارد روند تملک و عملیات اجرایی این پارک تسریع یابد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه