سرخط خبرها
  • ورزشگاه دربی هنوز مشخص نیست
  • پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری شهریور از دوشنبه آغاز می‌شود
  • مستمری مردادماه مددجویان کمیته امداد واریز شد
  • تغییر ساعت کاری ادارات بعد از نیمه شهریور
  • سرلشکر وحیدی: رزمندگان اسلام مسلح‌ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند
  • هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها: وضعیت پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری قابل قبول نیست
  • مجموع تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در سال گذشته به ۲۸.۵ هزار میلیارد تومان رسید
  • وزیر اقتصاد: تبدیل ارز در مرز و صدور «سفرکارت» برای گردشگران خارجی در راه است
  • آغاز فعالیت نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریورماه
  • خدمات رایگان توانبخشی برای هشت گروه بیماری صعب العلاج
  • سردار باقرزاده: ۳ خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

برنامه‌های بزرگداشت اربعین حسینی با پشتیبانی دولت توسط مردم برگزار شود

سرپرست استانداری آذربایجان شرقی گفت: رمز ماندگاری و زنده بودن فرهنگ عاشورا، مردمی بودن آن است و بر این اساس برنامه‌های بزرگداشت اربعین حسینی هم باید توسط مردم برگزار شود.

63075697
به گزارش خبرگزاری موج از آذربایجان‌ شرقی

، تراب محمدی در جلسه ستاد اربعین استان آذربایجان شرقی، اظهار داشت: برنامه‌های اربعین حسینی نباید متکی به امکانات و اعتبارات دولتی باشد و باید به دست مردم انجام شود؛ البته دولت هم وظیفه هماهنگی و پشتیبانی از این برنامه‌ها را بر عهده دارد.

وی با اشاره به عشق و علاقه هیأت‌های مردمی و موکب‌های حسینی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین، گفت: ستاد عتبات عالیات استان باید یک هماهنگی جدی میان گروه‌های مردمی و موکب‌ها انجام دهد تا خدمات آنها به بهترین شکل به زائران ارائه شود.

وی نقل و انتقال زائران را یکی از مهم‌ترین مباحث مربوط به ستاد اربعین برشمرد و خواستار هماهنگی دستگاه‌های مسئول برای تامین ناوگان حمل‌ونقل با هزینه متعارف و منصفانه برای نقل و انتقال زائران به نقاط مرزی شد.

محمدی همچنین از صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی خواست تا با مستندنگاری فعالیت‌های ستاد اربعین و تولید محتوای خلاقانه، فضای عمومی استان را برای استقبال از ایام اربعین آماده کند.

 دبیر ستاد اربعین استان نیز در این جلسه با اشاره به اعزام ۶ میلیون زائر ایرانی اربعین در سال گذشته، گفت: فعالیت ستاد اربعین در داخل مرزهای کشورمان متمرکز است و این ستاد همانند سال گذشته در قالب ۱۵ کمیته کاری فعالیت می‌کند.

جعفر رزمی افزود: استان آذربایجان شرقی به عنوان معین پایانه مرزی تمرچین در استان آذربایجان غربی انتخاب شده و باید در خدمت‌رسانی به زائران اعزامی از این نقطه ایفای نقش کند؛ ضمن اینکه در مرز مهران هم به دلیل حجم بالای زائران، مسئولیت‌هایی بر عهده ما گذاشته شده است.

وی همچنین هماهنگی ظرفیت‌های استانی برای اعزام زائران و هماهنگی موکب‌های استانی برای خدمات‌رسانی به زائران اربعین را از دیگر وظایف ستاد اربعین برشمرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه