سرخط خبرها
  • روزانه ۳۰ میلیون لیتر سوخت از انبار نفت ری توزیع می‌شد
  • توسلی به فینال ترامپولین رسید
  • برخورد مرگبار قطار با عابر پیاده در ساری
  • خدمت سربازی بیرانوند به تعویق افتاد
  • تأمین ۲۳۰ هزار قطعه زمین روستایی در ۱۴۰۰ روستا
  • اطلاعات متوفیان در سایت پولی/ بهشت‌زهرا: کلاهبرداری است
  • سخنگوی ارتش: تعرض دوباره به ایران، پاسخ کوبنده‌تر نیروهای مسلح را در پی دارد
  • مهلت ۴۵ روزه معرفی وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات تمام شده است
  • ریحانه کریمی در وزنه‌برداری تاریخ‌ساز شد

به مناسبت گرامیداشت دهه فجر؛

ویژه برنامه دانش آموزی دوباره بهار در یزد برگزار شد

ویژه برنامه دانش آموزی دوباره بهار به مناسبت گرامیداشت دهه فجر در حسن آباد یزد برگزار شد.

رستگاری مهریز

به گزارش خبرگزاری موج یزد، سید محمد رستگاری فرماندار یزد روز چهارشنبه در ویژه برنامه پیک امید با عنوان "دوباره بهار" در  بیت الزهرای حسن آباد یزد حضور یافت.

وی در این مراسم که به مناسبت دهه فجر با حضور دانش، آموزان برگزار شد  ضمن تبریک دهه فجر گفت: در این ایام  برنامه شاد در مناطق مختلف برگزار می شود.

وی اظهار داشت: باید با برنامه ریزی فضای شاد و با نشاط برای شما دانش آموزان فراهم کرد.

وی تصریح کرد:همه مناطق شهری یکسان هستند و هیچ تفاوتی بین آنها وجود ندارد و  دانش آموزان تمام مناطق برای ما ارزشمند هستند.

رستگاری در خطاب به دانش آموزان گفت: شما  آینده سازان کشور هستید باید تلاش کنید و خوب درس بخوانید تا برای آینده کشور فردی  مفید واقع شوید.

وی اضافه کرد: امیدواریم با طی کردن مراحل تحصیل  باعث افتخارکشور و خانواده خود شوید.

وی تصریح کرد: امیدواریم با همکاری سایر  دستگاه‌های برنامه های خوب، شاد و  آموزنده برای شما دانش آموزان اجرا کنیم.

وی در پایان از  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان . دفتر تسهیلگری و توسعه محلی حسن آباد یزد،  فرهنگیان و سایر دستگاه‌ها بخاطر برگزاری برنامه پیک امید  قدر دانی کرد.

 گروهی از مربیان مجرب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به عنوان پیک امید با حضور در مناطق کم برخوردار  برنامه های شاد و متنوعی را با رویکردهای فرهنگی وهنری و آموزشی  برای کودکان و نوجوانان اجرا می کنند.

ویژه برنامه پیک امید با همکاری فرمانداری یزد برگزار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر