کار تکراری در جهاد دانشگاهی کرمانشاه جایی ندارد
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه با تاکید بر اصل نوآوری در اقدامات این مرکزی علمی پژوهشی، گفت: در سال گذشته با تکیه بر توان شرکتهای دانشبنیان و فناور، کرمانشاه رتبه نخست صادرات را در غرب کشور بدست آورد.
، مسلم حدیدی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در ارائه عملکرد یک سال جهاد دانشگاهی استان از فروش 4800 میلیارد ریال واحدهای فناور در استان و صادرات آن به 8 کشور دنیا خبر داد و افزود: در حال حاضر واحد فناور و 95 شرکت دانشبنیان در استان فعال هستند که در قالب چهار عملکرد برنامه ریزی شده در یک اکوسیستم علمی با بیش از 30 ساختار در حوزههای پژوهش و فناوری، آموزش و کارآفرینی، فرهنگی و تجاریسازی و اقتصاد دانش بنیان مشغول به خدمات رسانی هستیم.
وی تصریح کرد: درحوزه پژوهش و فناوری گروههای پژوهشی، مرکز درمان ناباروری، پژوهشکده توسعه کالبدی و مراکز خدماتی طی یک فرآیند آموزش عالی، دورههای آموزشی و مرکز آموزش عمومی و تخصصی کوتاه مدت در زیرمجموعه حوزه آموزش و کارآفرینی تعریف میشوند.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در حوزه فرهنگی این سازمان به مراکز، خبرگزاری و مراکز افکارسنجی اشاره کرد و افزود: 325 واحد فناور و 95 شرکت دانشبنیان در استان در حال فعالیت است که به لحاظ تعداد شرکتهای دانشبنیان و فناور رتبه نخست غرب کشور را دارا هستیم.
وی رویکردی جهاد دانشگاهی را در حل مسائل زمینمانده و به سرانجام رساندن کارهای مغفول مانده سطح کشور عنوان کرد و افزود: جهاد دانشگاهی سه ساحت اعتقادی، رفتاری و عقلانی را در زیرمجموعه ساختار شورای انقلابفرهنگی دنبال میکند و صیانت از اصول ارزشهای انقلاب اسلامی و تعهد به توسعه و پیشرفت کشور را با پایبندی به اخلاق سرلوحه کار قرار داده است.
دانشآموزان با دستاوردهای فناوری و کارآفرینی عملا آشنا میشوند
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه ازسطح پایین کار فرهنگی در استان کرمانشاه ابراز ناراحتی کرد و گفت: در این راستا سال گذشته با افزایش آموزشهای فرهنگی ارتقای فرهنگ کار در سطح دانشآموزی در استان تفاهمنامهای با هشت بند مناظرات دانشآموزی، کارآفرینی، مسابقات و... با عنوان طرح «شهید نوروززاده» با آموزشوپرورش منعقد شد تا فرهنگسازی از ابتدا روی کودکان و دانشآموزان برای آینده انجام شود.
وی با اشاره به تعریف سفیران علمی از بین دانشآموزان در قالب طرح شهید نوروززاده، گفت: برای ارتباط دانشآموزان با حوزه فناوری، بحث سفیران علمی را تعریف کردهایم.
حدیدی از برگزاری چند کارگاه آموزشی برای دانشآموزان سخن گفت و افزود: بیش از یک هزار دانشآموز بهعنوان راویان پیشرفت از دستاوردهای فناوری و کارآفرینی جهاد دانشگاهی بازدیدیهایی را داشتهاند.
وی همچنین با اشاره به برگزاری طرح فرهنگی و اجتماعی برای دبیران و معلمها، گفت: اعتقاد داریم اول باید معلمها یاد بگیرند تا بتوانند به دانشآموزان یاد دهند.
حدیدی در ادامه توضیح داد: جهاد دانشگاهی در چند فعالیت سعی بر ایجاد اشتغال فناور محور دارد و از آنجاکه 40 درصد از دانشآموختگان کرمانشاه بیکار هستند، اشتغال دانشبنیان برای دانشجویان تعریف شده، در این راستا با تعریف بستههای آموزشی تحصیلی تکمیلی، کارشناسی و... در کنار مهارتآموزی، دانشجوها را در زمینه فکری و کاری توانمند میکنیم؛ نهایتاً در حوزه کارشناسی یا بعد از فارغالتحصیلی شاغل میشوند به این مسیر حرکت میکنیم که دانشجویان در راستای آموزش بتوانند با ارائه یک خدمت تخصصی یک محصول تولید کنند تا در پایان تحصیلات به سمت ایجاد یک واحد فناور یا یک شرکت دانشبنیان یا کارآفرین حرکت کنند و
حدیدی در ادامه با اشاره به اقدامات جهاد دانشگاهی دررابطهبا درمان ناباروریها، تصریح کرد: سال گذشته در مرکز درمان و ناباروری 6500 خدمت ارائه شده که در طرح رویش ملی امید با مؤسسه خدمات درمانی بسیجیان در حمایت اززوجین نابارور قراردادی منعقد شد.
وی از نیاز 400 میلیاردتومانی برای راهاندازی شهرک فناوری خبر داد و گفت: این اعتبار برای فراهمکردن زیرساختهای اولیه آن برآورد شده تا بتواند 60 واحد تولیدی بزرگ را تحت پوشش قرار دهد .
ارسال نظر