سرخط خبرها
  • ۵۸۰۰ مسکن استیجاری در کشور تامین شد
  • امتناع ایرلندی‌ها از دست دادن با بازیکنان اسرائیل
  • توقیف۱۴۹۱ خودرو در پایتخت از ابتدای سال/ مهلت ۳ ماهه برای ترخیص وسایل نقلیه رسوبی
  • میزان آب دریاچه ارومیه ۹ برابر سال گذشته شد
  • سردار محبی: تنگه هرمز نه تنها باز نیست بلکه شکارگاه نیروی دریایی سپاه است
  • انتخابات شورا‌ها تا ۱۵ آبان برگزار می‌شود
  • پیروزی واترپلوی ایران در مقابل کره جنوبی
  • اژه ای: تأمین کالاهای اساسی مردم جای اغماض ندارد/ پرونده‌‌های ارزی و تراستی‌ها سریع‌تر به حکم برسد
  • بازگشت ۶۰ درصد ظرفیت‌های از دست‌رفته پتروشیمی به مدار تولید
  • طلای هشتم به وزنه برداری رسید/ عالی پور رکورد مجموع جهان را شکست

خداداد عزیزی به کمیته انضباطی دعوت شد

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به حواشی دیدار جمعه شب چادرملو و تراکتور، واکنش نشان داده و هواداران آقای چادرملو را محروم و خداداد عزیزی را دعوت کرد.

چادرملو

به گزارش خبرگزاری موج​، ابوالفضل حسن‌زاده رئیس کمیته انضباطی در خصوص اتفاقات دیدار شب گذشته چادرملو و تراکتور که با تساوی دو بر دو همراه شد، اظهار کرد: با توجه به تخلفات این دیدار، رای محرومیت تعیلقی حضور هواداران آقای تیم چادرملو که در بازی مقابل سپاهان صادر شده بود، در بازی بعدی (هنگام میزبان بودن چادرملو) قطعا اجرا خواهد شد.

وی ادامه داد: گزارش این دیدار به کمیته انضباطی ارسال شده و حکم لازم در خصوص تخلفات رخ داده در اسرع وقت صادر شد. با توجه به حجم تخلفات صورت گرفته، باشگاه چادرملو با تنبیه انضباطی روبه‌رو خواهد شد.

حسن زاده در خصوص صحبت‌های عجیب خداداد عزیزی مدیر تیم فوتبال تراکتور در پایان این دیدار، گفت: عزیزی به کمیته انضباطی دعوت شد و او باید درباره مطالب مطرح شده‌اش در پایان مسابقه روز گذشته، توضیحات خود را ارائه کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه