سرخط خبرها
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

لیست نهایی تیم ملی بسکتبال زنان چه زمانی اعلام می شود؟

سرپرست تیم ملی بسکتبال زنان ایران می‌گوید لیست نهایی تیم ملی بسکتبال زنان برای اعزام به مسابقات غرب آسیا اواسط هفته اخیر مشخص می‌شود.

بسکتبال
به گزارش خبرگزاری موج

، افسانه حسن‌نایبی، سرپرست تیم ملی بسکتبال زنان ایران در مورد زمان اعلام نفرات و لیست نهایی تیم ملی اعزامی به مسابقات غرب آسیا گفت: کلا ۱۲ نفر از طرف کادرفنی و سرمربی منتحب خواهند شد و احتمالا اواسط هفته اخیر نفرات اعزامی مشخص می‌شوند.

او درباره آخرین وضعیت تیم ملی زنان ایران جهت حضور در مسابقات پیش رو، توضیح داد: اردوی آماده سازی تیم ملی زنان جهت حضور در مسابقات غرب آسیا از ۴ فروردین در سالن بسکتبال زنده یاد محمود مشحون آغاز شده و تاکنون در دو نوبت صبح و عصر پیگیری می‌شود. در این اردو ۱۸ بازیکن حضور دارند. 

حسن نایبی ادامه داد:‌ تمرینات زیر نظر «النی کاپوچیانی» سرمربی یونانی تیم ملی و کادرفنی برگزار می‌شود. تمرینات صبح بیش‌تر در بخش بدنسازی و شوت است و تمرینات نوبت بعد از ظهر بیش‌تر روی تاکتیک و هماهنگی اعضای تیم تمرکز دارد.

سرپرست تیم ملی بسکتبال زنان ایران درباره بازی‌های پیش رو نیز گفت: ما در تاریخ‌های ۲۶ و ۲۸ فروردین سال جاری به ترتیب با تیم‌های سوریه و اردن بازی داریم و تیم ملی ایران می‌تواند با پیروزی در این دو دیدار، در مسابقات دیوژن B که تیرماه در چین برگزار می‌شود حضور یابد. امیدوار هستیم با شرایط خوب و توکل بر خداوند بتوانیم قهرمان این دوره از رقابت‌ها شویم. 

او در پاسخ به این سوال که تمرینات تیم ملی تا چه تاریخی برگزار خواهند شد،‌ توضیح داد: تمرینات ما متصل به اعزام است و احتمالا تا ۲۳ فروردین ادامه پیدا کند و اگر تغییراتی ایجاد نشود، همان ۲۳ فروردین هم عازم اردن خواهیم شد. 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه