سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

سویت سلطنتی برای رونالدو در عربستان

هتل بزرگ ریاض یک سویت سلطنتی را برای کریستیانو رونالدو رزرو کرده است تا بحث حضور او در النصر بسیار جدی شود.

کریستیانو رونالدو

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از البیان، به نظر می‌رسد که بحث حضور کریستیانو رونالدو در النصر عربستان بسیار جدی است.

باوجود آن که خود رونالدو هیچ واکنشی در این زمینه نداشته است و حتی خواهرش این انتقال را شوخی بزرگ آخر سالی دانست، اما شواهد چیز دیگری را نشان می‌دهد.

هتل بزرگ ریاض یک سویت سلطنتی را برای رونالدو رزرو کرده است تا ثابت شود که احتمال حضور او در ریاض در روزهای پیش رو زیاد است.

رونالدو سخت در تلاش است که بتواند خود را در سطح نخست فوتبال اروپا حفظ کند چرا که به خوبی می‌داند حضورش در لیگ عربستان به معنای پایان دوران فوتبالی او و فراموش شدنش است و به همین خاطر فعلا به پیشنهاد نجومی النصر و عربستانی‌ها پاسخ مثبت نداده است.

عربستانی ها قصد دارند با رونالدو قرارداد ۷ ساله امضا کنند به طوری که او دو سال در النصر بازی کند و بعد از آن هم سفیر این کشور برای میزبانی از جام جهانی ۲۰۳۰ شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه