سرخط خبرها
  • پرواز‌های ایران و عراق به زودی از سر گرفته می‌شود
  • وقوع ۶ حادثه منجر به فوت در معابر پایتخت طی هفته نخست مهر
  • الگوی زراعت چوب تا اواسط پاییز اعلام می‌شود
  • قیمت هر شانه تخم مرغ برای مصرف کننده ۵۰۰ هزار تومان
  • کمبود معلم در متوسطه اول نداریم
  • تداوم ترافیک هوایی با ۱۲ کشور همسایه
  • درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک
  • آغاز اجرای آزمایشی طرح «اعتبار ایرانیان» در دو بانک‌
  • طلای چهاردهم ضرب شد؛ تاج‌گذاری زارع در سرزمین آفتاب
  • دستگیری اعضای شبکه قاچاق دارو‌های کمیاب به کشور‌های همسایه
  • ۶۰ برنامه عملیاتی برای زمستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد
  • رونالدو از تیم ملی پرتغال جدا شد/ محرومیت ۶ ماه در انتظار کریستیانو
  • شهادت یک مامور در حمله مسلحانه به ایست‌و‌بازرسی راسک
  • واگذاری بیش از ۱۳۰ هزار قطعه زمین در دو سال گذشته برای طرح جوانی جمعیت
  • تکریم مادران شهدا در رشت
  • احضار سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه در اعتراض به اتهام‌زنی بی‌اساس علیه ایران
  • مرضیه برومند: وظیفه تئاتر خوب کردن حال بچه‌هاست
  • پایان کار فرنگی کاران ایرانی در بازی‌های آسیایی با کسب ۲ مدال طلا و ۱ مدال برنز

روادید بوکسورهای ایران صادر نشد

درخواست رویداد اعضای تیم ملی کشورمان برای حضور در مسابقات جوانان جهان با کارشکنی سفارت اسپانیا مورد قبول واقع نشد.

فینال لیگ برتر بوکس

به گزارش خبرگزاری موج، در حالی که مسابقات بوکس قهرمانی جوانان جهان ۲۰۲۲ از روز ۲۴ آبان‌ماه تا پنجم آذرماه به میزبانی اسپانیا و در شهر آلیکانته برگزار خواهد شد، در خواست رویداد اعضای تیم ملی کشورمان برای حضور در این مسابقات با کارشکنی سفارت اسپانیا مورد قبول واقع نشد.

حسین ثوری رییس فدراسیون بوکس با اشاره به این موضوع گفت: از مدت‌ها قبل با توجه به دعوت نامه حضور در مسابقات جهانی جوانان، اقدامات لازم جهت صدور روادید را انجام داده بودیم، اما متاسفانه امروز با کارشکنی سفارت اسپانیا درخواست ویزای تمامی اعضای تیم جوانان و کادرفنی رد شد. این در حالی است که تمام اقدامات لازم در این خصوص را در زمان مقرر انجام داده بودیم و حتی رزو هتل محل اقامت و تامین منابع ریالی و ارزی را نیز انجام داده بودیم.

وی افزود: ما با توجه به تاخیر صورت گرفته در صدور ویزا، از وزارت امور خارجه نیز پیگیر این موضوع شدیم، اما با این حال امروز بدون هیچ دلیلی درخواست روادید اعضای تیم کشورمان برای حضور در مسابقات رد شد.

ثوری تاکید کرد: این موضوع را به صورت مکتوب با فدراسیون جهانی بوکس مطرح کردیم و همچنین مراتب اعتراض خود را به سفارت سپانیا اعلام نمودیم. در فرصت باقی مانده نیز مجدداً درخواست روادید خواهیم داشت و امیدوارم این بار روادید ملی‌پوشان کشورمان صادر شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه