استقلال بدون تلفات به دربی رسید

استقلال بازی با نساجی مازندران را با پیروزی پشت سر گذاشت اما آنچه برای آبی ها اهمیت داشت این موضوع بود که استقلالی ها بدون تلفات به دربی رسیدند.

دیدار سوپرجام فوتبال بین تیم‌ های استقلال و نساجی مازندران

به گزارش خبرگزاری موج، در چارچوب سوپرجام فوتبال ایران، استقلال مقابل نساجی به برتری یک بر صفر رسید و قهرمان این رقابت شد.

با توجه به اینکه پیش از این مسابقه، جنجالی بر سر قانون سازمان لیگ مبنی بر اینکه اگر بازیکنی در این مسابقه کارت قرمز بگیرد، در بازی بعدی لیگ که دربی خواهد بود، محروم می‌شود، استقلال بدون تلفات به مسابقه با پرسپولیس رسید.

استقلال پیش از بازی به سازمان لیگ به خاطر این قانون اعتراض کرد و چنین چیزی را خلاف آیین‌نامه دانست. با اینکه تغییری در نظر سازمان لیگ ایجاد نشده بود ولی به هر جهت در این بازی، استقلال کارت قرمزی دریافت نکرد تا بدون محروم به دیدار با سرخ‌پوشان برسد.

دیدار دربی استقلال و پرسپولیس پس از جام جهانی برگزار خواهد شد.

 

بیشتر بخوانید:

دیدار سوپرجام فوتبال بین تیم‌ های استقلال و نساجی مازندران

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه