سرخط خبرها
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

اسکوچیچ:

آرزو می‌کنم تیم ملی بوسنی در تمام بازی‌های پیش رو جزو مقابل ایران پیروز شوند

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت:همیشه تیم ملی بوسنی، بازیکنانی در تراز اول داشت. آرزو می‌کنم تیم ملی بوسنی در تمام بازی‌های پیش رو جزو مقابل ایران پیروز شوند.

نشست خبری دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی فوتبال ایران

به گزارش خبرگزاری موج، دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در گفت‌وگو با سایت اسپورت بوسنی گفت: ایرانی ها بسیار مهمان نواز هستند. چون سرمربی تیم ملی ایران هستم این حرف را نمی زنم. واقعا ایرانی ها مردمان دوست داشتنی هستند. تیم ملی فوتبال ایران در کنار ژاپن بهترین تیم‌های آسیا است و این ادعای من را رده بندی فیفا تایید می‌کند. فوتبال ایران هر سال پیشرفت می‌کند و باعث افتخارم است که هدایت این تیم را برعهده دارم.

او افزود: از چندین دهه گذشته باشگاه رییکا مدرسه فوتبال مشهوری داشته است. جام قهرمانی «Kvarnerska rivijera» یکی از مشهورترین جام‌های اروپاست. من هم پرورش یافته مدرسه فوتبال رییکا هستم. وقتی پنالتی به من می‌دادند، دقیق می‌زدم. رییکا در آن زمان بازیکنان خوب زیادی داشت. من از دامیر دسنیکا خیلی خوشم می‌آمد و بازیکنی در سطح جهانی بود.

اسکوچیچ درباره حضورش در لیگ اسپانیا بیان کرد: من در آن زمان به عنوان اولین بازیکن کرواسی بودم که به لیگ اسپانیا رفتم و به لاس پالماس ملحق شدم. اگرچه فصل خوبی را پشت سرگذاشتیم، اما در نهایت در پایان فصل به دسته پایین تر سقوط کردیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در مورد آغاز کار مربیگری اش با رییکا گفت: در ابتدا با الویس سکوریا کار مربیگری را آغاز کردم. در ادامه در کشور‌های کویت، ایران، عربستان، کرواسی و اسلوونی مربیگری کردم. من در ابتدای مربیگری ام فلسفه "ایویتسا اوسیم" اسطوره یوگسلاوی را دنبال کردم.

اسکوچیچ در خصوص تجربه رویارویی با تیم ملی بوسنی گفت: ورزشگاه زیبایی در "زنیتشا" وجود داشت. همچنین دیگر ورزشگاه‌های کشور بوسنی زیبا بودند. بازی جام سلوبودا را یادم می‌آید. من در آن زمان در شهر "سراییوو" بازی بسکتبال تیم ملی بوسنی را تماشا کردم و در آنجا کباب خوردم.

سرمربی تیم ملی در پایان تصریح کرد: در ابتدا از فدراسیون فوتبال بوسنی به خاطر تدارک این بازی تشکر می‌کنم. نیاز به صحبت درباره ادین ژکو و میرالم پیانیچ نیست، چون بازیکنانی جهانی هستند. همیشه تیم ملی بوسنی، بازیکنانی در تراز اول داشت. آرزو می‌کنم تیم ملی بوسنی در تمام بازی‌های پیش رو جزو مقابل ایران پیروز شوند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه