سرخط خبرها
  • باشگاه پرسپولیس: مذاکرات با گزینه سرمربیگری در چارچوب منافع باشگاه دنبال می‌شود
  • موزه قرآن و هدایای رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی بازگشایی شد
  • مقام یمنی: رهبر شهید ایران الگویی منحصر به فرد در تاریخ هستند
  • صلاح: وقت لذت بردن از صعود به یک‌هشتم است/یکی از بهترین روزهای زندگی‌ام را تجربه کردم
  • یک دانشجوی نیجریه‌ای: ما را از پدرمان جدا کردند
  • دنیامالی: مدال می‌گیریم تا روح رهبر شهید را شاد کنیم؛ فرامین ایشان را اجرا خواهیم کرد
  • ناجا: بارزه با مواد مخدر دفاع از سلامت اجتماعی است
  • فیلسوف روس: ایران با رهبری آیت‌الله خامنه‌ای برابر غرب قهرمانانه ایستاد و پیروز شد
  • دانش‌آموز جوانرودی به عنوان مشاور وزیر آموزش و پرورش منصوب شد
  • پزشکیان: پرچمی که رهبر قائد شهید برافراشت، برزمین نخواهد ماند
  • رسانه های میهمان: حضور هییت های رسمی از ۱۰۰ کشور، نشان وحدت با ایران است
  • ستاد برگزاری مراسم: ساعت به ساعت موج حضور مردمی بیشتر می شود
  • وزیر فرهنگ: هیچکس به اندازه رهبر شهید به سینما باور نداشت/ایران از نظر ایشان یعنی هنر
  • مدیریت کم‌ نظیر در سیل خروشان جمعیت، مصلی ۵ نوبت تکمیل و تخلیه شد
  • راهور: تمام مسیرهای ورودی ۱۴ گانه باز است
  • برنامه تشییع و بدرقه رهبر شهید در قم اعلام شد
  • عکاسان خارجی: زیباترین صحنه هایی از وحدت را ثبت کردیم
  • تکذیب شایعه نیویورک‌تایمز درباره نامه همتی به رهبر انقلاب
  • طعنه تحلیلگر انگلیسی به ترامپ: جرأت داری به ایران حمله کن
  • دختر سنگین وزن ایرانی، رکوردار روپایی ایران شد

سلطانی فر :

بیمه تکمیلی و حقوق مقرری برای قهرمانان در نظر می گیریم

سلطانی فر اظهار داشت: ما باید شرایطی به وجود بیاوریم تا از تجربیات آنها استفاده کنیم. ما امروز دستور دادیم همه فدراسیون‌ها، کمیته پیشکسوتان تشکیل دهند تا با جمع آنها یک همگرایی بوجود بیاید و از دانش آنها استفاده شود.

حاشیه آخرین جلسه هیات دولت یازدهم/مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان

به گزارش خبرگزاری موج، نشست مسئولان ورزش با پیشکسوتان امروز در کمیته ملی المپیک برگزار شد و مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان در پایان این مراسم اظهار داشت: همانطور که شما امروز از نزدیک دیدید حتی تعدادی از قهرمانان قابل توجهی از تاریخ ایران و تاریخ‌سازان ایران که در طول این سال‌ها دل مردم ایران را شاد کردند و باعث عزت و بزرگی ایران شدند، امروز در سنینی هستند که شاید به آنها بیشتر باید توجه شود.

وی در ادامه صحبت‌های خود خاطرنشان کرد: ما در صندوق حمایت از پیشکسوتان و قهرمانان یکسری کارها داریم انجام می‌دهیم، بیمه تکمیلی و حقوق مقرری برای قهرمانان در نظر بگیریم. البته برخی مقرری‌ها خوب نیست ما در تلاشیم که انشاءالله افزایش پیدا کند. اینکه ما بتوانیم تجربه و اندوخته و دانشی که آنها در میادین بین‌المللی کسب کردند، استفاده کنیم تا دانش آنها به نسل‌های بعدی منتقل شود. با پیشنهاد صالحی امیری این نشست اول در این وسعت در کمیته ملی المپیک انجام شد. برخی از دوستان می‌گویند ما قهرمان بودیم تا به حال ساختمان و رئیس کمیته ملی المپیک را ندیده بودیم. آنها یکسری کاپ‌ها و مدال‌های خود را به موزه اهدا کردند و بزودی فاز اول به بهره‌برداری خواهد رسید. 

سلطانی فر اظهار داشت: ما باید شرایطی به وجود بیاوریم تا از تجربیات آنها استفاده کنیم. ما امروز دستور دادیم همه فدراسیون‌ها، کمیته پیشکسوتان تشکیل دهند تا با جمع آنها یک همگرایی بوجود بیاید و از دانش آنها استفاده شود. د ر بین ۵۱ تا ۵۲ فدراسیونی که داریم، باید در همه فدراسیون‌ها ۱۵-۱۰ نفر از پیشکسوتان جمع شوند و از تیم و سیاست آنها استفاده شود. قطعا نتیجه خوبی می‌دهد. امروز آرامش خوبی بوجود آمده و این سیاست اصلی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک است که با کمک صالحی امیری توسعه پیدا می‌کند. 

وی با اشاره به عملکرد ورزش ایران در سال ۹۷ اظهار داشت: در سال ۹۷ ورزشکاران ما نتایج خوبی کسب کردند. ما سال را با حضور مقتدرانه تیم ملی فوتبال در روسیه آغاز کردیم و در جام جهانی نتایج خوبی کسب کردیم. با اینکه در گروه مرگ بودیم اما نتیجه خوبی بدست آوردیم. در بازی‌های آسیایی و پاراآسیایی نتایج خوبی گرفتیم. در المپیک جوانان ارتقا داشتیم و در لیگ قهرمانان آسیا دو تیم استقلال و پرسپولیس جزء دو تیم برتر بودند. ما به خاطر یک اشتباه کوچک از نیمه نهایی جام‌ملت‌های آسیا حذف شدیم اما رسیدن به نیمه نهایی پس از سال‌ها اتفاق خوبی در فوتبال بود.

وزیر ورزش و جوانان در پایان خاطرنشان کرد: ما در کاراته، وشوو، شطرنج، تکواندو و رشته‌های مختلف نتیجه خوبی کسب کردیم و کارنامه قابل قبولی است. این در سایه همدلی،‌ یکدلی در بین مسئولان و اصحاب رسانه و پیشکسوتان بود جا دارد من پیشاپیش سال جدید را به ملت عزیز ایران و جامعه ورزش تبریک بگویم و از شما اصحاب رسانه که همیشه همراه و حامی ما بودید تشکر کنم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه