English

اجرای ویژه حامد همایون در هفتمین شب خیمه هنر پهنه رودکی

در هفتمین شب برنامه عاشورایی «خیمه هنر»، حامد همایون قطعاتی متفاوت از نوای سوگ حضرت سیدالشهدا (ع) را در پهنه رودکی به اجرا درآورد و مورد استقبال هنرمندان و علاقه‌مندان قرار گرفت.

اجرای ویژه حامد همایون در هفتمین شب خیمه هنر پهنه رودکی
به گزارش خبرگزاری موج

،  پنجشنبه ۱۲ تیرماه و در هفتمین روز از ویژه‌برنامه فرهنگی و هنری «خیمه هنر»، مجموعه‌ای از اجراهای موسیقایی، نمایشی و تجسمی با محوریت ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) در پهنه فرهنگی هنری رودکی تهران برگزار شد.

در این شب ویژه، حامد همایون با اجرای قطعاتی نوآورانه و متفاوت از نواهای سوگ و مقام حیران فارس، فضای معنوی مراسم را متحول ساخت. به‌غیر از اجرای خاص موسیقایی حامد همایون، برنامه‌های دیگری مانند نی‌نوازی، سوگ‌خوانی، نمایش‌نامه‌خوانی از رحمت امینی، مجلس شبیه «حضرت قاسم (ع)»، خوانش شعر آئینی توسط رضا یزدانی، ارکستر سازهای بادی و اجرای نقاشی قهوه‌خانه‌ای نیز در قالب خیمه هنر اجرا شد.

ویژه‌برنامه «خیمه هنر» به همت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ۶ تا ۱۵ تیرماه هم‌زمان با دهه اول ماه محرم و با هدف برگزاری محفل عاشورایی هنرمندان، هر شب از ساعت ۱۸:۳۰ تا ۲۲ در پهنه فرهنگی هنری رودکی پذیرای علاقه‌مندان به هنر آیینی و عاشورایی است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه