سرخط خبرها
  • روزانه ۳۰ میلیون لیتر سوخت از انبار نفت ری توزیع می‌شد
  • توسلی به فینال ترامپولین رسید
  • برخورد مرگبار قطار با عابر پیاده در ساری
  • خدمت سربازی بیرانوند به تعویق افتاد
  • تأمین ۲۳۰ هزار قطعه زمین روستایی در ۱۴۰۰ روستا
  • اطلاعات متوفیان در سایت پولی/ بهشت‌زهرا: کلاهبرداری است
  • سخنگوی ارتش: تعرض دوباره به ایران، پاسخ کوبنده‌تر نیروهای مسلح را در پی دارد
  • مهلت ۴۵ روزه معرفی وزرای پیشنهادی دفاع و اطلاعات تمام شده است
  • ریحانه کریمی در وزنه‌برداری تاریخ‌ساز شد

اکبر کاووسی:

شورای اجتماعی محلات مشکلات مردم را کاهش می دهد

اکبر کاووسی گفت: جبران مشکل عقب ماندگی مدیریت شهری با همبستگی و ریشه ای حل می شود و تشکیل شورای اجتماعی محلات بهترین راه برای رسیدن به اهداف تعالی در توسعه و آبادانی شهر است.

کامران گردان

به گزارش خبرگزاری موج همدان، عضو شورای اسلامی شهر همدان گفت: تشکیل شورای اجتماعی محلات بدون تردید مشکلات مردم را کاهش و پیگیری از سوی مسئولان را هموار می کند.
اکبر کاووسی اظهار داشت: شورای یاد شده راه حل مناسب برای به حداقل رساندن مشکلات و دغدغه های مردم است.
وی بیان کرد: اداره این شورا به دست معتمدان و مردم هر منطقه از مزیت های طرح شورای اجتماعی محلات به شمار می رود ضمن اینکه پیگیری و رفع مشکلات و معضلات محلات را شتاب می بخشد.
کاووسی با تاکید بر لزوم تقویت مطالبه گری در مردم، گفت: شهروندان باید برای پیگیری و حل مشکلات محلات خود پیشگام باشند.
وی افزود: جبران مشکل عقب ماندگی مدیریت شهری با همبستگی و ریشه ای حل می شود و تشکیل شورای اجتماعی محلات بهترین راه برای رسیدن به اهداف تعالی در توسعه و آبادانی شهر است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر