فرمانده سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان مطرح کرد؛

اولویت رسانه‌ها، امید آفرینی در کنار انعکاس مشکلات

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان گفت: رسانه‌های ما باید ضمن پیگیری کمبودها به عنوان اولویتی اساسی برای امیدآفرینی و امید بخشی به جامعه نیز تلاش کرده و نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کنند.

به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، سردار اباذر سالاری فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان در آیین اختتامیه مرحله استانی نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر از خبرنگاران به عنوان مظلوم ترین قشر جامعه نام برد و اظهار کرد: اصحاب رسانه همواره مطالبات جامعه را دنبال می‌کنند، اما برای مطالبات خود همواره خاموش هستند.

وی افزود: رسانه‌های استان همواره پای کار موضوعات استان بوده‌اند و در ایام انتخابات نیز نقش فعالی درحوزه افزایش مشارکت ایفا کرد.

فرمانده سپاه امام سجاد(ع) هرمزگان عنوان کرد: ما امروز کینه‌های دشمنان را می‌بینیم و تلاش دارد تمام ظرفیت‌ها و قوت‌های نظام اسلامی را به سیاهی تبدیل کرده و امید را از دل مردم بگیرند.

وی در پایان افزود: رسانه‌های ما باید ضمن پیگیری کمبودها به عنوان اولویتی اساسی برای امیدآفرینی و امید بخشی به جامعه نیز تلاش کرده و نقشه‌های دشمنان را نقش بر آب کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه