سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

گشایش مرکز تخصصی «پت اسکن» در بندرعباس

استاندار هرمزگان، در آئین افتتاح مرکز تخصصی پت اسکن در بندرعباس، گفت: به زودی ۳۰ آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس هرمزگان اضافه خواهد شد.

افتتاح در علوم پزشکی هرمزگان
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان، در مراسم افتتاح دستگاه پت اسکن که با حضور جعفر معیادفر رییس اورژانس کشور، نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و مسئولان استانی برگزار شد، با اشاره به اهمیت تشخیص درست و بموقع بیماری‌های خاص، اظهار داشت: هرمزگان هشتمین استان کشور است که به این فناوری دست یافته، این ظرفیت هم می‌تواند به مردم استان و حتی استان‌های همجوار نیز خدمات ارائه دهد.

استاندار هرمزگان، از امضای تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز اورژانس کشور، استانداری هرمزگان و دانشگاه علوم پزشکی استان خبر داد و گفت: این تفاهم نامه در راستای تقویت ناوگان اورژانس استان و تسریع در ارائه خدمات به بیماران، بمنظور تخصیص ۳۰ دستگاه آمبولانس به شبکه اورژانس استان هرمزگان طی چند ماه آتی اجرایی می‌شود.

آشوری تازیانی، با اشاره به تعهدات طرفین دراین تفاهم نامه، تصریح کرد: که ۷۰ درصد هزینه‌های تأمین آمبولانس ها را اورژانس کشور و ۳۰ درصد را استان تقبل می‌کند.

وی اورژانس پیشران خدمات‌رسانی در حوزه درمان دانست و عنوان کرد: هرچه بتوانیم در این زمینه شاخص‌ها را تقویت کنیم، احساس آرامش بیشتری به مردم منتقل خواهد شد.

استاندار هرمزگان با بیان اینکه برای افزایش مراکز سی‌تی‌اسکن و ام‌آر‌آی نیز رایزنی‌هایی با وزارت بهداشت در حال انجام است، گفت: از ظرفیت خیرین و مسئولیت‌های اجتماعی بنگاه‌ها نیز در این زمینه استفاده می‌شود.

وی با اشاره به بازدید از بیمارستان ۲۶۴ تخت خوابه در حال ساخت بندرعباس، ابراز داشت: روند کار براساس برنامه پیش می‌رود و انشالله شهریور سال آینده شاهد افتتاح این ظرفیت درمانی و آموزشی خواهیم بود.

استاندار هرمزگان افزود: در راستای تأمین نیروی انسانی متخصص برای بیمارستان‌های در حال ساخت را از طریق وزارت بهداشت پیگیر هستیم تا پس از افتتاح این بیمارستان‌ها، مشکلی در زمینه ارائه خدمات به بیماران وجود نداشته باشد.

گفتنی است مرکز پت سی تی اسکن بندرعباس در مجلس بیمارستان شهید محمدی بندرعباس با اعتباری بالغ بر ۱۱۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه